ΠΑΟΚ

Ο Κωνσταντινίδης βρίσκει τα πατήματά του

Ο Κωνσταντινίδης βρίσκει τα πατήματά του
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο νεαρός ταλαντούχος μπακ κερδίζει τις εντυπώσεις, μεταξύ των δανεικών του ΠΑΟΚ. Ο Έργκους Κάτσε δείχνει την ποιότητα του, θετικές εντυπώσεις από Κάκκο και Μελίσσα στη Football League. Διαβάστε τον "έλεγχο" των δανεικών του ΠΑΟΚ.

Ξεχωριστό κεφάλαιο αποτελούν για τον ΠΑΟΚ οι δανεικοί του και γι' αυτό παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πώς αξιολογούν στον Δικέφαλο τους παίκτες που έφυγαν από την Τούμπα. Διαβάστε την ανάλυση μέσα από την επίσημη σελίδα του συλλόγου:

Έργκους Κάτσε:"Εννιά αγώνες έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Εργκούς Κάτσε με την φανέλα της Βικτόρια Πλζεν. Η ομάδα του Αλβανού μέσου βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχει γνωρίσει απροσδόκητο αποκλεισμό από το Κύπελλο Τσεχίας στην φάση των 16 και στο Europa League, στο οποίο ο Κάτσε έχει 4/4 μέχρι τώρα, μετρά τρεις πόντους με τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, με την υπόθεση πρόκριση να είναι δύσκολη αλλά όχι αδύνατη".

Ερικ Σάμπο:"Θετική παρουσία έχει ο Έρικ Σάμπο μέχρι στιγμής στο Ισραήλ με την φανέλα της Μπειτάρ Ιερουσαλήμ. Ο Σλοβένος έχει αγωνιστεί σε έξι παιχνίδια για το εγχώριο πρωτάθλημα ενώ οι καλές του εμφανίσεις τον έχουν επαναφέρει και στην Εθνική Σλοβακίας, στην οποία καλύπτει την θέση του δεξιού μπακ".

Δημήτρης Κωνσταντινίδης:"Αγωνιστικό ρυθμό βρίσκει ο Δημήτρης Κωνστανινίδης, ο οποίος μετά την περσινή χρονιά και τον δύσκολο τραυματισμό που αντιμετώπισε, έχει αγωνιστεί βασικός στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της Ομόνοιας στο κυπριακό πρωτάθλημα, με την ομάδα του να μετρά έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, όντας αυτή την στιγμή στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Ο νεαρός μπακ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και όντας υγιής πλέον δουλεύει σκληρά για να επανέλθει στο υψηλότερο επίπεδο.

Πόζογλου, Τσολακίδης, Παπαδόπουλος:"Στην Κύπρο και μάλιστα στην ίδια ομάδα βρίσκονται τρία ακόμα παιδιά που προέρχονται από το PAOK Academy. Ο λόγος για του Στέλιο Πόζογλου, Γιάννη Τσολακίδη και Βασίλη Παπαδόπουλο, που αγωνίζονται στην νεοφώτιστη Καρμιότισσα.

Ο Πόζογλου στάθηκε άτυχος και έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού για αρκετό διάστημα, έχοντας μία συμμετοχή ως τώρα ως αλλαγή, ο Τσολακιδης ψάχνει ευκαιρίες, οι οποίες είναι δύσκολο να έρθουν λόγω των πολλών επιλογών στον χώρο του κέντρου με έμπειρους ποδοσφαιριστές, με τον Παπαδόπουλο να είναι αυτός που τα έχει πάει καλύτερα μετρώντας τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όλες ερχόμενος από τον πάγκο και μία εξαιρετική εμφάνιση στο Κύπελλο κόντρα στην Αγία Νάπα, όταν και ξεκίνησε βασικός και σκόραρε δύο τέρματα για να χαρίσει την πρόκριση στην Καρμιότισσα".

Κούστα-Κιόσσε:"Το κεφάλαιο των…ξενιτεμένων κλείνει με τους Κρίστιαν Κούστα και Κρίστι Κιόσε, που βρίσκονται στην Σλοβακία και αγωνίζονται με την φανέλα της Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε. Ο Κιόσε έιναι βασικό και αναντικατάστατος με 11 συμμετοχές και 845 αγωνιστικά λεπτά, ενώ και ο Κούστα έχει παίξει σε 11 παιχνίδια επίσης, μετρώντας 269 λεπτά, χωρίς να έχει βρει δίχτυα μέχρι στιγμής. Η Ζέμπλιν τα πηγαίνει εξαιρετικά μέχρι στιγμής και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας".

Ζάιρο ντε Μασέδο:"Δυνατά έχει μπει στην σεζόν ο Ζάιρο, ο οποίος έχει συμμετάσχει και στα οκτώ επίσημα παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννινα σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας. Ο Βραζιλιάνος άσος την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης κατάφερε να βρει δίχτυα για πρώτη φορά φέτος ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ στο 4-0 επί της ΑΕΛ σε 541 λεπτά συμμετοχής".

Τέρι Άντονις:"Ο ομογενής από την Αυστραλία, Τέρι Αντόνις, βρίσκεται από το καλοκαίρι στην Βέροια και παλεύει για να κερδίσει χρόνο συμμετοχής. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί μόνο σε ένα παιχνίδι ως αλλαγή, κόντρα στον Ατρόμητο στις 16 Οκτωβρίου περνώντας στο γήπεδο δύο λεπτά πριν το φινάλε, ενώ στα τελευταία παιχνίδια κατάφερε να μπει στην αποστολή, αλλά έμεινε στον πάγκο.

Νίκος Μελίσσας:"Αν και άργησε να ξεκινήσει, το πρωτάθλημα της Football League είναι εδώ με το ασπρόμαυρο ενδιαφέρον να είναι έντονο λόγω της παρουσίας δέκα ποδοσφαιριστών που ανήκουν στον Δικέφαλο και αγωνίζονται σε δύο διαφορετικές ομάδες. Βασικός κάτω από τα δοκάρια της Σπάρτης ο Νίκος Μελίσσας στα τέσσερα από τα πέντε πρώτα παιχνίδια των νεοφώτιστων σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχοντας μείνει εκτός αποστολής μόνο στην αδιάφορη αναμέτρηση κόντρα στον Παναιγιάλειο στον επαναληπτικό του εκτός έδρας 0-4 για τα προκριματικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο τερματοφύλακας που ανήκει στον ΠΑΟΚ πραγματοποιεί θετικές εμφανίσεις και παίρνει τον πολύτιμο χρόνο συμμετοχής".

Γιώργος Κάκκο:"Στις Σέρρες ο Γιώργος Κάκκο έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα μετρώντας δύο γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές κόντρα σε Πανελευσινιακό και Τρίκαλα, ενώ έχει παίξει και στο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Κισσαμικό".

Οι άλλοι "μικροί":"Ντεμπούτο έκανε την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον ΑΟΤ και ο Τίμος Τσελεπίδης, ο οποίος πέρασε στις καθυστερήσεις στην αναμέτρηση. Οι Αριστοτέλης Παναγιωτίδης και Γιώργος Κτιστόπουλος δουλεύουν και περιμένουν να πάρουν τις ευκαιρίες τους, χωρίς να έχουν αγωνιστεί προς το παρόν. Τέλος ασπρόμαυρο γκολ είχαμε και για τον Αιγινιακό από τον Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ την Κυριακή κόντρα στον Άρη μέσα στον Χαριλάου.

Ο νεαρός εξτρέμ μπήκε στον αγώνα στο 86′ και στο 87′ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, πριν ισοφαρίσει ο Τάτος με πέναλτι στο 96′, σε μία διαιτητική απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Αυτή ήταν η τρίτη συμμετοχή του Ρανγκέλοφ στην σεζόν, όλες ως αλλαγή.

Από την άλλη ο Μάνος Πατράλης μετρά τρία στα τρία 90λεπτα όντας βασικό γρανάζι της ομάδας στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τους Φώτη Παντεκίδη, Σάββα Τοπαλίδη και Αλεξάντερ Μπατάεφ να μην έχουν αγωνιστεί ακόμα σε επίσημο παιχνίδι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ