ΠΑΟΚ

Ο... ξεχωριστός Γιαννάκης του ΠΑΟΚ

Ο... ξεχωριστός Γιαννάκης του ΠΑΟΚ

Η αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Γιαννάκη ο οποίος παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, βρίσκεται στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τις ομάδες του ποδοσφαίρου αλλά και του μπάσκετ. Δείτε video με τον ίδιο στην Τούμπα.

Η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ είναι τεράστια... Γι' αυτό άλλωστε συχνά βρίσκεται στο γήπεδο για να δει την ποδοσφαιρική αλλά και την μπασκετική ομάδα του "Δικεφάλου", παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο λόγος για τον Γιαννάκη στον οποίο έχει ειδική αναφορά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. "Δεν πρόλαβε να μάθει να περπατάει ή να μιλάει. Έμεινε να κοιτάει το κόσμο καθηλωμένος μέσα από τη φυλακή του κορμιού του. Η καρδιά, η ψυχή και το μυαλό του, όμως, ήταν πολύ δυνατά για να συμβιβαστούν με την αδικία της μοίρας.

Ο Γιαννάκης, ένα παράδειγμα θέλησης, έμαθε ν’ αγαπά και να εκφράζεται με το δικό του τρόπο. Να ζει ως ισότιμο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ χάρη στην αυταπάρνηση της δικής του οικογένειας. Ο Γιαννάκης είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό μέλος της οικογένειας του Δικεφάλου.

Ο... ξεχωριστός Γιαννάκης του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

To Toumba Magazine φιλοξένησε τον Γιαννάκη στην Τουμπα για να παρακολουθήσει μια προπόνηση και να γνωρίσει από κοντά τους ποδοσφαιριστές. Να γεμίσει ενέργεια προκειμένου να συνεχίσει την άδικη πορεία του και να έχει τη δική του συλλεκτική φανέλα των 90 χρόνων με όλες τις υπογραφές των παικτών. Να την κρεμάσει στο δωμάτιό του που μοιάζει με μουσείο του ΠΑΟΚ", αναφέρει μεταξύ άλλων.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ