ΠΑΟΚ

O Κρίστιανσεν επιβεβαιώνει τη "συμφωνία" Μίχελ - Ίβιτς

O Κρίστιανσεν επιβεβαιώνει τη "συμφωνία" Μίχελ - Ίβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ίβιτς έκαναν μία συμφωνία κυρίων πριν από το σημερινό καθοριστικό ραντεβού τους και ο Τόμας Κρίστιανσεν ήρθε να την επιβεβαιώσει με δήλωσή του στο Sport24.gr.

Ο Βλάνταν Ίβιτς ολοκλήρωσε τις διακοπές του και σήμερα το πρωί θα επικοινωνήσει με τον Λούμπος Μίχελ για να ορίσουν το ραντεβού τους μέσα στην ημέρα. Από το τετ-α-τετ των δύο ανδρών και την επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη που θα γίνει στη διάρκεια του θα "ξεκλειδώσουν" οι εξελίξεις στο θέμα προπονητή που παραμένει ανοικτό εδώ και μέρες στον ΠΑΟΚ.

Για να μην χαθεί ο χρόνος, όμως, Ίβιτς και Μίχελ έκαναν μία συμφωνία κυρίων εδώ και μέρες. Εν γνώσει του Σέρβου τεχνικού, ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει διαμορφώσει μία λίστα (αρχικά περιείχε 50 ονόματα) υποψηφίων, από τους οποίους έχουν επιλεγεί συγκεκριμένοι και θα αρχίσουν μαζί τους επαφές αν και εφόσον επικυρωθεί το διαζύγιο ΠΑΟΚ-Ίβιτς.

Ακριβώς αυτή τη συμφωνία περιέγραψε και ο Τόμας Κρίστιανσεν, πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, στον οποίο απευθύνθηκε το Sport24.gr για να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ μιας και το όνομά του είναι μέσα στη λίστα (και μάλιστα σε αρκετά υψηλή θέση).

"Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν επικοινώνησε μαζί μου κανείς από τον ΠΑΟΚ. Τις επαφές με συλλόγους κάνει ο ατζέντης μου και περιμένω να με ενημερώσει για τους ενδιαφερόμενους", τόνισε χαρακτηριστικά.

Ονόματα στη λίστα Μίχελ

Υπάρχουν και άλλα ονόματα στη λίστα όπως ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο, ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, ο Χάβι Γράθια, ο Μιγκέλ Λεάλ, ο Μίρον Μάρκεβιτς, ενλω υπάρχουν και αλμυρές περιπτώσεις όπως του Πάουλο Σόουζα).

Ωστόσο, ουσιαστικά θέμα νέου προπονητή θα αρχίσει να απασχολεί μόλις ολοκληρωθεί το ραντεβού Μίχελ-Ίβιτς και αν επικυρωθεί το διαζύγιο του ΠΑΟΚ με τον Σέρβο τεχνικό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ