ΠΑΟΚ

Ο Κοντονής θέλει τετ-α-τετ με Σαββίδη

Ο Κοντονής θέλει τετ-α-τετ με Σαββίδη
INTIME SPORTS

Μετά το ραντεβού των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον Σταύρο Κοντονή με αφορμή τις δύο κλήσεις του "Δικεφάλου" για τα ματς με ΑΕΚ και Ντόρτμουντ, επίκειται συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού με τον Ιβάν Σαββίδη.

Την Πέμπτη έγινε ραντεβού των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, με αφορμή τις δύο κλήσεις του Δικεφάλου από το υφυπουργείο Αθλητισμού για τους αγώνες με την ΑΕΚ και τη Ντόρτμουντ.

Οι εκπρόσωποι της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ εξέφρασαν την απορία τους και εν μέρει την ενόχλησή τους για τον τρόπο που κινήθηκε ο υφυπουργός στις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Για το θέμα του αγώνα με την Ντόρτμουντ, βέβαια, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ετοιμάσει υπόμνημα που ο Κοντονής θα πάρει στα χέρια του τη Δευτέρα.

Ωστόσο, μέσα από τη συζήτηση προέκυψε και μία πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Metrosport”, αυτή αφορά στην επιθυμία που εκδήλωσε ο Σταύρος Κοντονής-και δέχθηκε να προετοιμάσει η πλευρά του ΠΑΟΚ-για ραντεβού με τον Ιβάν Σαββίδη. Αυτό θα γίνει σε ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη που θα προγραμματίσει άμεσα ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν για όλα τα θέματα που αφορούν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και από πλευράς ΠΑΟΚ θεωρείται και μία καλή ευκαιρία να διαπιστωθεί αν ο Κοντονής παραμένει σταθερός στις αρχικές του εξαγγελίες περί δυναμικών ενεργειών για να επέλθουν ουσιαστικές αλλαγές σε σοβαρά ζητήματα που απασχολούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και να χτυπηθεί η διαφθορά.

Γνωριμία και με τον Βαγγέλη Γραμμένο

Μετά το ραντεβού με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ο Σταύρος Κοντονής είχε συνομιλία και με τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, Βαγγέλη Γραμμένο, ο οποίος είναι από τους επικεφαλής της αντιπολιτευτικής κίνησης στην ΕΠΟ.

Επί μία ώρα συζήτησαν τα θέματα που αφορούν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλά και την Ομοσπονδία, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Θεσσαλονίκη, όταν ο υφυπουργός ανέβει για το ραντεβού με τον Σαββίδη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ