ΠΑΟΚ

Ο κομβικός Γκόικο Τσίμιροτ

Ο κομβικός Γκόικο Τσίμιροτ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Γκόικο Τσίμιροτ για τα γενέθλιά του με ένα αφιέρωμα στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Ιδιαίτερη η σημερινή (19/12) μέρα για τον Γκόικο Τσίμιροτ καθώς κλείνει 25 χρόνια ζωής. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχήθηκε στον Βόσνιο μέσο, μέσω ενός αφιερώματος στην επίσημη σελίδα της στο διαδίκτυο.

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Γκόικο Τσίμιροτ, ο οποίος σήμερα κλείνει τα 25, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και ατομικό επίπεδο.

Ο Γκόικο Τσίμιροτ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Λέοταρ, ομάδα της πόλης που γεννήθηκε, το Τρέμπινιε. Το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα ήρθε το 2010, πριν καν ενηλικιωθεί, σε ένα ματς με τη Σιρόκι Μπρίγιεκ. Η ανέλιξή του ήταν ραγδαία κι έπειτα από 47 εμφανίσεις και τρία γκολ, ο Γκόικο αποχαιρέτησε τον αδερφό του, ο οποίος ακόμα αγωνίζεται στην Λέοταρ και έφυγε για την Σαράγεβο, όπου καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος.

Οι εμφανίσεις του με τη Σαράγεβο τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (έχει παίξει αντίπαλος και με τον Ατρόμητο) προκάλεσαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και οδήγησαν στην κλήση του στην Εθνική Βοσνίας με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις 16.11.2014 στον αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2016 κόντρα στο Ισραήλ. Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που κατάφερε να τον κάνει δικό του. Την πρώτη σεζόν του λόγω τραυματισμών δεν κατάφερε να αγωνιστεί όσο ήθελε, προλαβαίνοντας να γράψει 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Την περασμένη σεζόν όμως ήρθε η εκτόξευση. Με τον Βλάνταν Ίβιτς να τον εμπιστεύεται, τους τραυματισμούς να μην τον απασχολούν και τον ίδιο να έχει προσαρμοστεί πλήρως, ο Τσίμιροτ ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας με 49 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, όντας κομβικός στην πορεία προς την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Την φετινή σεζόν ο Βόσνιος μέσος έχει και πάλι σημαντικό χρόνο στο ροτέισον της ομάδας, μετρά μέχρι τώρα 17 συμμετοχές, ενώ έχει πετύχει ένα πανέμορφο γκολ και έχει μοιράσει δύο ασίστ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ