ΠΑΟΚ

Ο Κλάους πάει προς πώληση ενεργός

Ο Κλάους πάει προς πώληση ενεργός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εμμεση επιβεβαίωση του πωλητηρίου σε Αθανασιάδη από τον Λούμπος Μίχελ που δηλώνει ότι δεν πήρε εντολή για μετατροπή της σχέσης του Κλάους με τον ΠΑΟΚ, τονίζει όμως με νόημα ότι "όλοι οι ποδοσφαιριστές στον κόσμο έχουν τιμή πώλησης", αλλά και "θέλουμε να παίρνουμε και το 100% από τους ποδοσφαιριστές μας".

Το θέμα Αθανασιάδη που άνοιξε ξανά έντονα τα τελευταία 24ωρα παραμένει το πιο καυτό ζήτημα στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ και αυτό για το οποίο υπάρχουν και πολλές αντιδράσεις μεταξύ των οπαδών της ομάδας.

Η πίεση που ασκείται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ οδήγησε σήμερα σε τοποθέτηση του Λούμπος Μίχελ για το ζήτημα πώλησης που ανέκυψε και κάποιες επεξηγήσεις που ουσιαστικά επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει θέμα Αθανασιάδη, το οποίο θα συζητηθεί σε τετ-α-τετ που θα έχει με τον Ιβάν Σαββίδη ο ίδιος πιθανόν την εβδομάδα που έρχεται.

"Τα πωλητήρια σε παίκτες υπό μία έννοια είναι μόνιμα, όλοι έχουν την τιμή τους και το τάιμινγκ παραχώρησης"σχολιάζουν στα γραφεία της Τούμπας σχετικά με την είδηση περί πωλητηρίου στον Αθανασιάδη και ακόμη ομολογούν ότι ο παίκτης από το καλοκαίρι δεν περνά την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και από τον ΠΑΟΚ κάνουν ό,τι μπορούν για να τον στηρίξουν. "Όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ, όλος όμως, τον Κλάους τον αγαπάμε, ξέρουμε τη σπουδαιότητά του και θέλουμε να τον βοηθήσουμε να ξεπεράσει το κακό του φεγγάρι. Είναι ιδιαίτερος άνθρωπος για μας" σημειώνουν προφανώς, προσπαθώντας να απαντήσουν στην κριτική του κόσμου ότι δεν στηρίζεται ο Κλάους από την ομάδα.

Η έμμεση επιβεβαίωση Μίχελ

Όσον αφορά τη θέση του Λούμπος Μίχελ, οι τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα μεταφέρονται από την ΠΑΕ, σημειώνει: "Όλοι οι ποδοσφαιριστές σε όλον τον κόσμο έχουν τιμή πώλησης. Το ίδιο ισχύει και για τους δικούς μας. Πάντα αξιολογούμε τις προτάσεις. Δεν θέλουμε τον ΠΑΟΚ νεκροταφείο φιλοδοξιών. Απο κει και πέρα όμως παράλληλα θέλουμε να παίρνουμε το 100% από τους παίκτες μας και να τους δίνουμε κίνητρο. Αυτή είναι μια καθημερινή προσπάθεια. Σε ό,τι αφορά τον Κλάους, δεν υπήρξε κάποια μετατροπή στη σχέση του με την ομάδα κι εγώ ως αθλητικός διευθυντής δεν πήρα κάποια διαφορετική εντολή, ισχύει και για εκείνον ό,τι ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Είμαστε εδώ για να βοηθάμε όλους τους παίκτες μας να βελτιώνονται και να ξεπερνούν όποιο πρόβλημα έχουν".

Τετ-α-τετ Αθανασιάδη-Σαββίδη

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι για τον ΠΑΟΚ το θέμα πώλησης του Αθανασιάδη είναι ανοιχτό, όμως οι άνθρωποί του δεν επιθυμούν τη ρήξη, αλλά τον Κλάους ενεργό μέχρι τον Ιανουάριο όταν και θα φανεί αν υπάρχουν προτάσεις που θα καλύπτουν τα "θέλω" του ΠΑΟΚ αλλά και τα δικά του.

Σε κάθε περίπτωση, το καθοριστικό σημείο για το πώς θα εξελιχθεί από εδώ και πέρα η σχέση Αθανασιάδη-ΠΑΟΚ είναι το ραντεβού Σαββίδη-Κλάους πιθανόν μέσα στην εβδομάδα.Εκεί θα φανεί αν υπάρχει σημείο επαφής μεταξύ των δύο πλευρών, ή οι διαφορές που υπάρχουν θα παραμείνουν αγεφύρωτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ