ΠΑΟΚ

Ο Κλάους κερνούσε ρακί στο καφενείο!

Ο Κλάους κερνούσε ρακί στο καφενείο!
Κλάους, Κεφαλογιάννης

Το ταξίδι με φίλο από το Ηράκλειο, η συνύπαρξη με Ολυμπιακούς, Παναθηναϊκούς, ΑΕΚτσήδες και Αρειανούς και η μαντινάδα που του αφιέρωσε ο παπα-Ανδρέας. Το Sport24.gr καταγράφει το παρασκήνιο της παρουσίας του Κλάους στα Ανώγεια.

Τον Φεβρουάριο του 2015 ο ΠΑΟΚ βρισκόταν στο Ηράκλειο για αγώνα με τον ΟΦΗ και στο ξενοδοχείο της ομάδας βρέθηκε ο παπα-Ανδρέας Κεφαλογιάννης. Μαζί του είχε και ένα κρητικό μαχαίρι το οποίο δώρισε στον Στέφανο Αθανασιάδη. Αυτή ήταν η αρχή της γνωριμίας τους που έδωσε στον επιθετικό του ΠΑΟΚ το ερέθισμα, στη δύσκολη περίοδο που περνά, να τον επισκεφτεί στα Ανώγεια.

Εκμεταλλευόμενος το ρεπό που είχε δώσει ο Βλάνταν Ίβιτς μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Κλάους ταξίδεψε στο Ηράκλιεο όπου βρίσκεται ένας επιστήθιος φίλος του και μαζί, χθες αργά το απόγευμα βρέθηκαν στα Ανώγεια. Συνάντησε τον παπα-Ανδρέα και μαζί πέρασαν αρκετή ώρα στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Ο Στέφανος Αθανασιάδης προσευχήθηκε και για αρκετή ώρα μίλησε στον παπα-Ανδρέα για πράγματα που τον απασχολούν, τόσο στην ενασχόλησή του με τον ΠΑΟΚ, όσο και μέσα στην οικογένειά του.

Ο παπα-Ανδρέας Κεφαλογιάννης τον άκουσε με προσοχή και του μίλησε με προσωπικά βιώματά του για να του δείξει ότι η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα και ότι χρειάζεται δύναμη και στις δύσκολες στιγμές. Μάλιστα, του χάρισε και μία μαντινάδα:

"Πουλί που είναι δυνατό

και νταγιαντά στον πόνο

βγαίνει στα ύψη και πετά

με μια φτερούγα μόνο".

Τα αλληλοκεράσματα στο καφενείο

Λίγο αργότερα, οι δύο άνδρες πήγαν στο παραδοσιακό καφενείο και ο Κλάους δοκίμασε ρακί. Η παρουσία του εκεί αποτέλεσε πόλο έλξης για οπαδούς όλων των ομάδων, όχι μόνο από τα Ανώγεια αλλά και από τις γύρω περιοχές. Ο Κλάους βρέθηκε να συζητά με οπαδούς του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, ακόμη και Αρειανός βρέθηκε εκεί. Υπήρχε και καζούρα, αλλά πάντα μέσα σε ευχάριστο κλίμα.

Ο Κλάους δέχθηκε κεράσματα, κέρασε κι αυτός ρακί τους θαμώνες. Ήταν μία βραδιά που, φεύγοντας, υποσχέθηκε ότι θα επαναλάβει μέσα στο μέλλον. Η βελτίωση στην ψυχολογία του ήταν εμφανής όταν αποχωρούσε. Μένει να φανεί αν θα τον βοηθήσει να πάρει μπρος και να αρχίσει να σκοράρει και πάλι όπως το έκανε στο παρελθόν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ