ΠΑΟΚ

Ο Κλάους επέστρεψε και σκόραρε

Ο Κλάους επέστρεψε και σκόραρε
INTIME SPORTS

Δείτε εκτεταμένα πλάνα από το φιλικό μεταξύ της πρώτης ομάδας και της Κ20 του ΠΑΟΚ, όπου κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Αθανασιάδης με το πανέμορφο σε εκτέλεση γκολ που σημείωσε (video).


Ο Ιγκορ Τούντορ "κάλυψε" το κενό της διακοπής του πρωταθλήματος με φιλικό κόντρα στην ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ. Οσοι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Κροάτη προπονητή είχαν την ευκαιρία την Κυριακή (6/9) να ξεμουδιάσουν στην τελική ευθεία του αγώνα πρωταθλήματος με την Βέροια.

Την προσοχή τράβηξε ο Κλάους, ο οποίος είναι, πλέον, 100% έτοιμος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στις αρχές Ιουλίου, με το πανέμορφο τέρμα που σημείωσε χθες με μονοκόματο σουτ.

Δείτε εκτεταμένα πλάνα από το φιλικό

Κόστα: "Θα περιμένω την ευκαιρία μου"

Ο Πορτογάλος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ρικάρντο Κόστα, μίλησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του, Record, για την παρουσία του στον "Δικέφαλο" αλλά και την προσμονή της κλήσης του στη "Σελεσάο ντας Κίνας".

"Ήρθα στον ΠΑΟΚ, μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, που πάντα παλεύει για τον τίτλο. Και νομίζω ότι αυτό πληροί μία από τις απαιτήσεις για έναν διεθνή παίκτη που εκπροσωπεί την χώρα του. Προσπαθώ να είμαι πάντα σε υψηλό επίπεδο, κάνω το καλύτερο δυνατό και φυσικά θα περιμένω την ευκαιρία μου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ