ΠΑΟΚ

Ο Ίβιτς, οι "φρέσκοι" και η τελευταία επιθυμία στη σεζόν

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Ίβιτς ζήτησε νίκη "για να κλείσουμε καλά τη χρονιά" από τους παίκτες του ΠΑΟΚ και καταλήγει σε σχήμα με παίκτες που έχουν ακόμη... να δώσουν για να έρθει η πρωτιά στα playoffs και το εισιτήριο του Champions League.

Η επιλογή του "μαντρώματος" στο ξενοδοχείο για τους "19" της αποστολής του ΠΑΟΚ ήταν επιλογή του Ιβάν Σαββίδη αφού θεωρεί ότι θα βοηθήσει οι παίκτες να πιάσουν το μάξιμουμ, γι' αυτή την εποχή, της συγκέντρωσής τους.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε στο μυαλό του τα όσα είχαν συμβεί τον περασμένο Δεκέμβριο όταν, κάτω από εντελώς διαφορετικές συνθήκες και με γιαουρτώματα να έχουν προηγηθεί (στην επιστροφή της ομάδας από την ήττα με κάτω τα χέρια στη Λεωφόρο), η επί ημερών παραμονή στο "Μακεδονία Παλλάς" είχε βοηθήσει αρκετά και ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση στο ματς με τη Σλόβαν Λίμπερετς και πήρε τη νίκη πρόκριση στους "32" του Europa League.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν είχε λόγο να μην αποδεχθεί αυτή την πρωτοβουλία του προέδρου (αν και ο ίδιος δεν θα τη ζητούσε) και φρόντισε να εκμεταλλευτεί τις πολλές ώρες κοινής παρουσίας με τους παίκτες, κάνοντας αρκετά τετ α τετ (ο ίδιος και οι συνεργάτες του) για να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση είναι κάθε παίκτης ξεχωριστά.

Φρόντισε, μάλιστα να μιλήσει σε όλους μαζί, στέλνοντάς τους ένα ξεκάθαρο μήνυμα: "Να κερδίσουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό για να κλείσουμε καλά τη χρονιά". Για τη συγκεκριμένη ομάδα η πρώτη θέση στα πλέι οφ και η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα θα συνιστά πολυ θετικό απολογισμό κι αυτό το μήνυμα προσπάθησε να το περάσει σε όλους ο 40χρονος τεχνικός.

ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ... ΑΝΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Από τις διαδοχικές συζητήσεις και μέσα από την προπόνηση, ο Σέρβος τεχνικός προσπάθησε να δει και ποιοι παίκτες έχουν ακόμη αποθέματα σωματικών και (κυρίως) ψυχικών δυνάμεων για να συγκροτήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Κυρίως αυτή η διαδικασία αφορούσε σε συγκεκριμένες θέσεις, όπως στη μεσαία γραμμή. Γιατί στην άμυνα, μπροστά από τον Μπρκιτς, τα πράγματα είναι δεδομένα. Λέοβατς αριστερά, Κίτσιου δεξιά, Κρέσπο και Πούγγουρας στόπερ.

Στη μεσαία γραμμή, ο φρέσκος Σάχοβ (δεν έπαιξε τρία ματς λόγω της τιμωρίας του από το ματς της Λεωφόρου), εκτιμάται από το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ ότι θα είναι ένα από τα ατού της ομάδας. Άλλωστε, η απουσία του φάνηκε έντονα στα ματς που απουσίαζε. Λογικά ο Κάνιας θα προτιμηθεί από τον πιο "μπουκωμένο" Τσίμιροτ και ο Μπίσεσβαρ θα είναι το δεκάρι.

Ο Ενρίκε και ο επίσης φρέσκος Ουάρντα θα είναι οι δύο εξτρέμ και πιθανόν ο Πρίγιοβιτς θα είναι στην κορυφή. Δεν αποκλείεται, όμως, κάποια μερική αλλαγή πλάνου της τελευταίας στιγμής, καθώς ο κόουτς του ΠΑΟΚ θέλει να δει σε ποια κατάσταση θα είναι και σήμερα οι παίκτες του.

Άλλωστε, έχει στη διάθεσή του παίκτες όπως ο Χαρίσης (στο προηγούμενο ματς ήταν από τους κορυφαίους και είναι και φρέσκος).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ