ΠΑΟΚ

Ο Ίβιτς και το "κεφάλαιο" Άγιαξ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ - ΜΑΤΟΣ/ΣΑΚΧΟΦ/ΤΖΑΛΜΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ - ΜΑΤΟΣ/ΣΑΚΧΟΦ/ΤΖΑΛΜΑ MOTIONTEAM

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θυμάται τις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις με τον Άγιαξ στις οποίες πρωταγωνίστησε ο τωρινός προπονητής της ομάδας, Βλάταν Ίβιτς (VIDEO).

Ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει -ξανά- τον Αγιαξ το 2010 για τα προκριματικά του Champions League και ο Βλάνταν Ιβιτς είχε παίξει σε εκείνα τα ματς έχοντας συνολικά δύο γκολ, αλλά και ένα χαμένο πέναλτι. Η ΠΑΕ "δημιούργησε" ένα video που αφορά τον Σέρβο τεχνικό και αναφέρει:

" Το ποδόσφαιρο είναι μια αλυσίδα από μικρότερες ή μεγαλύτερες, λιγότερο ή περισσότερο σημαντικές ιστορίες. Έξι χρόνια πριν ο Βλάνταν Ίβιτς ήταν ο πρωταγωνιστής των αγώνων με τον Άγιαξ για τα προκριματικά του Champions League.

Δύο γκολ, ένα χαμένο πέναλτι και πολλά αθόρυβα “τι θα γινόταν αν;”. Σε έναν από τους ιδιαίτερους κύκλους του ποδοσφαίρου, ο Άγιαξ βρίσκεται και πάλι μπροστά του. Κάποιοι το βλέπουν ως εκδίκηση, άλλοι ως δεύτερη ευκαιρία, ορισμένοι ως κάρμα. Εκείνος ως μια ακόμα μεγάλη πρόκληση. Γι’ αυτό και την περίμενε. Αυτή τη φορά δεν μπορεί να σκοράρει, αλλά από την άκρη του πάγκου θα καθοδηγήσει τους παίκτες του με στόχο την πρόκριση. Το PAOK TV ετοίμασε ένα video που παντρεύει το χθες με το σήμερα με φόντο τις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ