ΠΑΟΚ

Ο Ίβιτς έκοψε τη συζήτηση για νέο... μάντρωμα

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Πώς διαχειρίζονται στον ΠΑΟΚ την ψυχολογική πίεση που έχουν δημιουργήσει οι δύο κακές εμφανίσεις με Ηρακλή και Ξάνθη. Τι περιμένει αύριο ο προπονητής του Δικεφάλου και γιατί δεν θέλησε να "κλειστεί" η ομάδα του στο ξενοδοχείο, όπως πριν λίγους μήνες.

"Θορύβησε" τους πάντες στην Τούμπα η δεύτερη σερί κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη την περασμένη Πέμπτη. Και από το ίδιο βράδυ άρχισαν οι συζητήσεις των κορυφαίων στελεχών της ομάδας παρόντος του Ιβάν Σαββίδη. Όλοι τους προσπάθησαν να αναλύσουν τι ακριβώς είναι αυτό που φταίει για την εικόνα που βγάζει η ομάδα τελευταία.

Το βασικότερο πόρισμα στο οποίο άπαντες συμφώνησαν είναι πως η ομάδα περνά περίοδο ντεφορμαρίσματος. Υπάρχει, σαφώς, κούραση από τα διαδοχικά παιχνίδια, το πρόβλημα όμως δεν είναι τόσο η σωματική κόπωση (την οποία ο Ίβιτς διαχειρίζεται με ροτέισιον), όσο η ψυχολογική. Η ομάδα δείχνει να μην διαθέτει καθαρό μυαλό και καλή ψυχολογία αυτή την περίοδο και αυτό οδήγησε στο να γίνουν διάφορες σκέψεις.

Μία από αυτές, που έπεσε ως ιδέα στη διάρκεια των συζητήσεων, ήταν να κλειστεί η ομάδα ξανά σε ξενοδοχείο (αυτή τη φορά δεν θα ήταν το "Μακεδονία Παλλάς" που τελεί υπό ανακαίνιση), όπως είχε συμβεί μετά το ατυχές για τον ΠΑΟΚ ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ίβιτς... έκοψε κάθε κουβέντα προς αυτή την κατεύθυνση. Τόνισε ότι δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο και έδειξε πεπεισμένος πως η ομάδα του θα αντιδράσει. Ο Σέρβος, τεχνικός που μαζί με τους συνεργάτες του αφιέρωσαν χθες (και θα το κάνουν σήμερα και αύριο) πολύ χρόνο στο να μιλάνε στους παίκτες, ειδικά σ' αυτούς που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και πόση είναι δίψα για νίκη που κυριαρχεί στον κόσμο της ομάδας, πιστεύει ότι η ομάδα του θα αντιδράσει. Θα μιλήσει ο εγωισμός των παικτών του και θα εμφανίσουν όλα τα καλά στοιχεία που χαρακτήριζαν τον ΠΑΟΚ στο διάστημα από τα μέσα του Δεκέμβρη μέχρι και τα μέσα του Φεβρουαρίου.

Όπως τόνισε και στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ξάνθη, εκτιμά ότι μέσα από την "κόντρα΄" με τους "ερυθρόλευκους" η ομάδα του μπορεί να αφυπνιστεί και να ξεπεράσει την "κοιλιά" των τελευταίων δύο-τριών εβδομάδων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ