ΠΑΟΚ

Ο Ίβιτς ανέλαβε προσωπικά τον Μπερμπάτοφ

Ο Ίβιτς ανέλαβε προσωπικά τον Μπερμπάτοφ
Μπερμπάτοφ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ιβιτς προσπαθεί να "χτίσει" μια προσωπική σχέση με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και να του δείξει σεβασμό καθώς ποντάρει πολλά πάνω του εν όψει των πλέι οφ.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ σαφώς αποτελεί σπουδαίο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ, παρότι στην πράξη ακόμη δεν έχει φανεί αυτό.
Ο Βούλγαρος άσος είναι στα πιτς και υπολογίζεται να μπεί στην ενεργό δράση μέσα στον Απρίλιο.

Η περίπτωσή του απασχολεί και τον Βλάνταν Ίβιτς, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τον "Δικέφαλο". Ο νεαρός τεχνικός προσπαθεί να "χτίσει" μια προσωπική σχέση με τον Βούλγαρο σταρ.

Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να δείξει στον Μπερμπάτοφ την εκτίμηση που έχει στην αξία του και ότι ποντάρει -και- στη δική του επιστροφή για να πετύχει ο ΠΑΟΚ τον στόχο του στα πλέι οφ.

Θυμίζουμε πως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στο ματς με τον Ηρακλή, υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο και πλέον είναι σε στάδιο αποθεραπείας. Ο Ιβιτς μιλά καθημερινά με τον "Μίτκο" για την πορεία της αποθεραπείας του και θέλει κάθε βήμα προς την επανένταξή του να γίνει όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά.

Ο στόχος είναι όταν έρθει η ώρα ο Μπερμπάτοφ να μπει και πάλι στο γήπεδο, να είναι απόλυτα έτοιμος και να δώσει βοήθειες στον ΠΑΟΚ με την αγωνιστική ποιότητά του. Ο Ιβιτς ξέρει ότι παίκτες σαν τον Μπερμπάτοφ, θέλουν να νιώθουν τον σεβασμό και προσπαθεί αυτόν να του τον δείχνει καθημερινά.

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ