ΠΑΟΚ

Ο Σαββίδης μίλησε για την αστοχία, ανακοίνωσε ξενώνες

Ο Σαββίδης μίλησε για την αστοχία, ανακοίνωσε ξενώνες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης, αφού έκανε ανάλυση της τετραετίας στο Δ.Σ. πήγε και στη Μεσημβρία και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Ημέρα Ιβάν Σαββίδη ήταν η σημερινή στον ΠΑΟΚ, καθώς ο μεγαλομέτοχος έχοντας και τον ρόλο του προέδρου της ΠΑΕ μίλησε για τρεις ώρες στο διοικητικό συμβούλιο και στη συνέχεια έκανε και μία ομιλία στους παίκτες της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία όπου επιθεώρησε τα βελτιωτικά έργα που γίνονται στις εγκαταστάσεις (στον χώρο αποθεραπείας που καταλαμβάνει έκταση 500 τ.μ., με δημιουργία πισίνας, τζακούζι, δωμάτιο κρυοθεραπείας, διάδρομο ρεφλεξολογίας, επέκταση και ανακατασκευή του γυμναστηρίου κ.α.).

Αναφέρθηκε στο πρόβλημα της αστοχίας σημειώνοντας "κάτι δεν γίνεται καλά" και ζήτησε απ' όλους να προσπαθήσουν για να λυθεί στα επόμενα παιχνίδια. Μίλησε και για τις βελτιώσεις που γίνονται στη Μεσημβρία τονίζοντας: "Προσπαθούμε να έχετε τα πάντα και μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχετε και δωμάτια για να ξεκουράζεστε". Προχώρησε με απλά λόγια στην εξαγγελία υλοποίησης του σχεδίου για τη δημιουργία ξενώνων στο προπονητικό κέντρο της Μεσημβρίας.

Ανάλυση τετραετίας με αυτοκριτική

Νωρίτερα, στο Δ.Σ της ΠΑΕ, έγινε ανά τομέα ανάλυση τετραετίας, στα οικονομικά, στο μάρκετινγκ, την επικοινωνία, την εταιρική ευθύνη, τις υποδομές, το αγωνιστικό, τις ακαδημίες, τη γενική οργάνωση με αυτοκριτική διάθεση, αλλά και υπογράμμιση των θετικών στοιχείων.Επίσης, συζητήθηκε το πλάνο που θα ακολουθηθεί από δω και πέρα, ανάλυσε το όραμα για το επόμενο στάδιο ανάπτυξης του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ