ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν κρίνει του Φινμπόγκασον στον ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν κρίνει του Φινμπόγκασον στον ΠΑΟΚ

Σε ποιο σημείο βρίσκεται η υπόθεση του Ισλανδού φορ και πώς εμπλέκεται ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

Και μόνο οι επαφές που έκανε ο Φρανκ Άρνεσεν με τον πρόεδρο της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Χοκίν Απεριμπέι για να καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του Άλφρεντ Φινμπόγκασον δείχνουν πόσο πολύ του αρέσει ο Ισλανδός τον οποίο θέλει να φέρει στον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, δεν εξαρτάται μόνο από τη θέληση του Δανού αθλητικού διευθυντή του Δικεφάλου, το αν τελικά θα μπορέσει να εξαντλήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητες της η ελληνική ομάδα για να αποκτήσει τον 26χρονο φορ.

Η περίπτωση Φινμπόγκασον συνιστά υπέρβαση στον μεταγραφικό σχεδιασμό που έχει κάνει για τη σεζόν που διανύουμε ο Δικέφαλος (ειδικά στην περίπτωση που δεχθεί να μπει σε συζήτηση να δώσει χρήματα και στην ισπανική ομάδα για τον δανεισμό του) και για να προχωρήσει οποιαδήποτε διαπραγμάτευση απαιτείται έγκριση του Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ασχολείται προσωπικά με το θέμα και ο Άρνεσεν περιμένει αν θα του ανάψει το "πράσινο φως". Προφανώς παίζουν ρόλο και οι εναλλακτικές που υπάρχουν. Και μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Ισλανδός έχει ετήσιες απολαβές μεγαλύτερες του ενός εκατομμυρίου ευρώ και η Σοσιεδάδ έχει βάλει αρχικά ως ποσό παραχώρησης τις 800.000 ευρώ.

Βέβαια, υπάρχει και το σενάριο της αγοράς, αλλά αυτό συνιστά ακόμη μεγαλύτερη υπέρβαση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ