ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν κατέληξε στον αντι-Βρύζα

Ο Ιβάν κατέληξε στον αντι-Βρύζα
Σαββίδης Γιώργος INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης κατέληξε στον εκλεκτό μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και ο Αγγελίδης άρχισε τις τελικές διαπραγματεύσεις.

Δεν αργεί η μέρα που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην ανακοίνωση του ονόματος του νέου τεχνικού διευθυντή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τουSport24.gr, ο Ιβάν Σαββίδης κατέληξε στον εκλεκτό μεταξύ των υποψηφίων που τέθηκαν υπόψη του και έδωσε εντολή στον Ιάκωβο Αγγελίδη να κάνει τις τελικές διαπραγματεύσεις μαζί του.

Πλέον, φαίνεται ότι αποτελεί ζήτημα ημερών η οριστική εξέλιξη και το μόνο που μένει να διευκρινιστεί-καθώς η ΠΑΕ τηρεί σιγή ιχθύος-είναι αν ο εκλεκτός προέκυψε μέσα από τη λίστα που παρέδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ (και κατά πάσα πιθανότητα περιλαμβάνει υποψήφια στελέχη από την Δυτική Ευρώπη) ή είναι προσωπική επιλογή του 56χρονου επιχειρηματία.

Πάντως, σε περίπτωση που κάτι στραβώσει την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.

Κάνει προεργασία ο Κωνσταντινίδης

Στο μεταξύ, το τελευταίο διάστημα έχει αναβαθμιστεί ο ρόλος του Παντελή Κωνσταντινίδη ο οποίος κάνει επαφές με ατζέντηδες συγκεντρώνοντας προτάσεις για μεταγραφές που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του ΠΑΟΚ στις πέντε θέσεις που «ψάχνεται» (κεντρικός μέσος, εξτρέμ, επιθετικός πρώτης γραμμής και αριστερό μπακ και στόπερ για να δώσουν βάθος στο ρόστερ).

Ο βετεράνος άσος που στην εποχή Μπόλονι είχε ρόλο τεχνικού διευθυντή, συνεχίζει ουσιαστικά την προεργασία που έκανε ο Βρύζας με στόχο να παραδώσει στον νέο τεχνικό διευθυντή μία λίστα με παίκτες που μπορούν να επιλεγούν για τον σχεδιασμό του νέου ΠΑΟΚ.

Καμία κίνηση δεν κλείνει οριστικά, καθώς για όλες θα ζητηθεί το τελικό «οκ» του νέου τεχνικού διευθυντή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ