ΠΑΟΚ

"Ο Ιβάν έλυσε προσωρινά το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στη Μεσημβρία"

"Ο Ιβάν έλυσε προσωρινά το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στη Μεσημβρία"
Σαββίδης-ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, μίλησε για τη δυσφορία που έδειξε ο Ιβάν Σαββίδης σχετικά με τη γραφειοκρατία στην οποία "κόλλησε" το θέμα του προπονητικού κέντρου στην περιοχή. "Έκλεψε" και το βραβείο ο Μάτος.

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε χθες (2/11) ομιλία προς τους μικρομετόχους της Σουρωτή Α.Ε. και στη διάρκεια της αναφέρθηκε και στο θέμα του προπονητικού κέντρου που θέλει να δημιουργήσει στην περιοχή, αλλά κόλλησε στην γραφειοκρατία.

Στο επίκεντρο της κριτικής του βρέθηκε και ο δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε σήμερα στον Ρ/Σ "Arena 89,4", τονίζοντας: "Λογικό είναι να αναφερθεί σε μένα ο Σαββίδης. Έχουμε μια σειρά από θέματα για τα οποία έχουμε συζητήσει. Δεν έγινε το αθλητικό κέντρο, αφού είναι απογοητευμένος από τη γραφειοκρατία και τα εμπόδια που του έβαλαν. Δεν το ακύρωσε, απλά το πάει πίσω. Μετατόπισε το ενδιαφέρον του. Αυτό μας είπε χθες. Έχει κάνει μια πολύ σημαντική επένδυση στη Μεσημβρία. Έλυσε προσωρινά το πρόβλημα του ΠΑΟΚ εκεί. Μίλησε και για τα λουτρά και για τον θρησκευτικό τουρισμό με κάποιες επενδύσεις.

Η Σουρωτή είναι μια άλλη υπόθεση. Έμεινε λίγο πίσω σε σχέση με τον εκσυγχρονισμό το εργοστάσιο πραγματικά χρειάζεται έναν επενδυτή που θα υλοποιήσει το πλάνο του. Κυρίως να αφορά στο μάρκετινγκ και στις πωλήσεις. Η άποψή μου είναι ότι μπορεί να έχει υποβαθμιστεί η αξία της Σουρωτής, όμως η προοπτική της είναι τεράστια. Είναι μοναδικό το προϊόν στον κόσμο. Ασύγκριτο. Μπορεί να γίνει διεθνές προϊόν με πωλήσεις σε όλον τον κόσμο.

Ο Ιβάν έβαλε δική του προσωπική πινελιά. Με την παρουσία του εκεί προσπάθησε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των μετόχων. Ο ίδιος κάνει κουμάντο. Δεν είναι μια απρόσωπη εταιρεία. Είπε την αλήθεια. Αρκετά σκληρός. Όποιος θέλει να δουλέψει, θα δουλέψει. Όποιος δε θέλει θα του δείξουμε την πόρτα της εξόδου. Τα τελευταία χρόνια μπαίνει μέσα. Ο Δήμος θα στηρίξει ένα master plan από τον επενδυτή και θα κρατήσει το ποσοστό του. Η ευθύνη μας είναι μεγάλη. Τον Δήμο τον ενδιαφέρει να πάει η εταιρία μπροστά, όχι να διοικήσει".

ΜΕ 49,5% Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ MVP ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Εξάλλου, στην ψηφοφορία για τον πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα με την ΑΕΚ, στην οποία ψηφίζουν οι δημοσιογράφοι, και γίνεται κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Χοσέ Κάνιας είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης στη μάχη των δυο Δικεφάλων.

Στην ψηφοφορία που διεξήχθη με το τέλος της αναμέτρησης, και συμμετείχαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, καθώς έγινε διαδικτυακά, ο σκόρερ του γκολ των ασπρόμαυρων στο 94' Λέο Μάτος πήρε το 49,5% των ψήφων, με τον Φακούντο Περέιρα, που είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή, να τον ακολουθεί.

Νέα διευκόλυνση για τους φιλάθλους με το QR code

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εισάγει την τεχνολογία QR code στην είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο. Οι φίλαθλοι που αγοράζουν εισιτήριο ηλεκτρονικά, πλην των επιλογών της εκτύπωσης του εισιτηρίου και της παραλαβής από τα εκδοτήρια, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το QR Code που εμφανίζεται στην οθόνη σας στο ειδικό σκάνερ για την είσοδό τους στο γήπεδο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ