ΠΑΟΚ

Ο γυμναστής του ΠΑΟΚ και ο Ντι Νατάλε

Ο γυμναστής του ΠΑΟΚ και ο Ντι Νατάλε

Τα όσα είχαν γράψει στην Ιταλία για τον νυν γυμναστή του ΠΑΟΚ, Πάολο Αρτίκο και η αναφορά σε αυτόν με αφορμή τα 200 γκολ που είχε πετύχει ο Ντι Νατάλε στο ιταλικό πρωτάθλημα.

O Πάολο Αρτίκο αποτελεί τον νέο γυμναστή του ΠΑΟΚ. Αν σκεφτεί κανείς πως κατά την διάρκεια την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο "Δικέφαλος" μετά από ένα σημείο είχε φανερό πρόβλημα στην φυσική κατάσταση, σίγουρα είναι σημαντικό το πρόσωπο που θα γυμνάζει καθημερινά τους παίκτες των "ασπρόμαυρων".

Για τον Αρτίκο παλαιότερα είχε μιλήσει με πολύ καλά λόγια ο Αντόνιο Ντι Νατάλε.

"Είναι ένα σημαντικό πρόσωπο (σ.σ. Αρτίκο) για μένα.Είναι κάτι σαν μεγάλος μου αδελφός", είχε πει. Μάλιστα όταν ο Ντι Νατάλε είχε "πιάσει" τις 400 συμμετοχές στο ιταλικό πρωτάθλημα φτάνοντας τα 200 γκολ στη Serie A, η ιστοσελίδα gazzetta.itείχε ετοιμάσει σχετικό αφιέρωμα για τον γνωστό επιθετικό και μέσα σε αυτό είχε αναφορά στον Αρτίκο.

" Εχει αναλάβει την φροντίδα και την προετοιμασία του Ντι Νατάλε στο σώμα και στο μυαλό", γράφτηκε χαρακτηριστικά για τον νυν γυμναστή του ΠΑΟΚ. Μια άλλη αναφορά στον Αρτίκο είχε γίνει στην ιστοσελίδα messaggeroveneto.gelocal.it, με αφορμή το γεγονός πως το συμβόλαιό του με την Ουντινέζε έληξε τον Ιούνη.

Εγραφε μεταξύ άλλων πως " ο Ντι Νατάλε είχε πάντα μια ιδιαίτερη σχέση με τον Αρτίκο ο οποίος ανέλαβε βήμα προς βήμα την προετοιμασία του τα τελευταία χρόνια". Οπως γίνεται αντιληπτό, ο νέος γυμναστής του ΠΑΟΚ μόνο... τυχαίος δεν είναι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ