ΠΑΟΚ

Ο Γκαρσία, ο αποκλεισμός και η "άσφαιρη" Κέρκυρα

Ο Γκαρσία, ο αποκλεισμός και η "άσφαιρη" Κέρκυρα
Γκαρσία Τσιρίλο Λίνο

Θυμηθείτε κάποια... ιδιαίτερα γεγονότα αναφορικά με τα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Κέρκυρα, την οποία θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 18/4 (VIDEO).

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο την Κέρκυρα θέλοντας να πάρει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα. Με αφορμή το παιχνίδι με τους "Φαίακες", ας θυμηθούμε κάποια... ιδιαίτερα γεγονότα από κόντρες του "Δικεφάλου" απέναντι τους όσον αφορά τα εκτός έδρας ματς των "ασπρόμαυρων".

Γκολ του Γκαρσία από το... κόρνερ

Κάτι που σίγουρα δεν ξεχνιέται είναι το γκολ του Πάμπλο Γκαρσία στις 25/03/2012 με απευθείας εκτέλεση κόρνερ! Ο Ουρουγουανός στο 14' του αγώνα είχε ανοίξει το σκορ και είχε κάνει το 0-1 υπέρ του ΠΑΟΚ. Το τέρμα του ήταν αναμφίβολα πανέμορφο...

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο

Οσον αφορά τα εκτός έδρας παιχνίδια με την Κέρκυρα, μπορούμε επίσης να σταθούμε στον αγώνα που έγινε την φετινή σεζόν (2014/15) για τον θεσμό του Κυπέλλου, στις 07/01/15.

Το ματς έληξε 0-0 και έτσι ο "Δικέφαλος" γνώρισε μια... μεγάλη πίκρα δεδομένου πως αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης, σε έναν όμιλο που αρχικά φάνταζε αρκετά εύκολος γι' αυτόν (αντίπαλοι ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Κέρκυρα).

Μένει στο... μηδέν η Κέρκυρα κόντρα στον "Δικέφαλο"

Τέλος, σε κάτι άλλο που μπορούμε να "μείνουμε" σχετικά με τα παιχνίδια της Κέρκυρας απέναντι στον "Δικέφαλο" στο νησί, είναι πως οι "Φαίακες" είναι συνήθως "άσφαιροι" απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αυτό το λέμε γιατί δεν σκόραραν στα πέντε από τα έξι παιχνίδια που έχουν υποδεχτεί τους "ασπρόμαυρους" αρχής γενομένης από το 2005.

Στις 23/01/05 το ματς έληξε 0-1 υπέρ του ΠΑΟΚ, στις 04/03/07 ο αγώνας ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα (0-0), στις 19/12/10 η Κέρκυρα νίκησε με 2-1 ενώ στις 25/03/12 έχασε με 0-4. Στις 27/10/12 και στις 07/01/15 τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξαν 0-0.

Θυμηθείτε το γκολ του Γκαρσία με απευθείας εκτέλεση κόρνερ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ