ΠΑΟΚ

Ο Ροντρίγκες έχασε τις πιο πολλές ευκαιρίες

Ο Ροντρίγκες έχασε τις πιο πολλές ευκαιρίες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει 45 τελικές προσπάθειες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος αλλά είναι 11ος σε ευστοχία. Πώς μοιράζονται οι ευκαιρίες ανά παίκτη και ποιες είναι οι επιδόσεις του κορυφαίου σε χαμένες ευκαιρίες Γκάρι Ροντρίγκες που τον περνά μόνο ο Τουράμ της Κέρκυρας.

Μετά και το απίστευτο-λόγω των πολλών χαμένων ευκαιριών-ματς με την Ξάνθη, ο ΠΑΟΚ έχει φθάσει στις 45 τελικές σε τρεις αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα και είναι στη δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα, μόλις 6 προσπάθειες πίσω από τον Παναθηναϊκό.

Δύσκολα θα αλλάξει η σειρά αυτή, καθώς η ΑΕΚ μπορεί να παίζει απόψε (20:30) με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, αλλά έχει 24 τελικές και μοιάζει απίθανο να “πιάσει” τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, στην αναλογία γκολ-ευκαιριών η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς με το 4/45 είναι μόλις στην 11η θέση μεταξύ των 16 ομάδων της Λίγκας και αυτό αποτελεί απόδειξη της αδυναμίας της να κάνει γκολ τις φάσεις που δημιουργεί.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς μοιράζονται αυτές οι 45 τελικές σε παίκτες, αφού ουσιαστικά αποδεικνύεται ότι οι ακραίοι του Δικεφάλου, ο Ροντρίγκες και ο Τζάλμα είναι αυτοί που χρεώνονται περισσότερο από κάθε άλλον την αστοχία της ομάδας.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει 1 γκολ σε 11 τελικές προσπάθειες, την ώρα που η επίδοση του Τζάλμα φτάνει το 0/6 και του Μάτος το 0/5. Την συνολική λίστα μπορείτε να τη δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο μόνος πιο άστοχος παίκτης του Πρωταθλήματος πάνω και από τον Ροντρίγκες είναι ο Τουράμ της Κέρκυρας με 0/13. Το επίσης αξιοσημείωτο είναι ότι ο Αθανασιάδης έχει μόλις δύο τελικές σε δύο αγώνες.

Ο Ροντρίγκες έχασε τις πιο πολλές ευκαιρίες

*Ο πίνακας με τα στατιστικά είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της Superleague

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ