ΠΑΟΚ

Ο Γκαγκάτσης των ειδικών συνθηκών

Ο Γκαγκάτσης των ειδικών συνθηκών
Γκαγκάτσης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Γιατί ο ΠΑΟΚ στήριξε την επιλογή του Βασίλη Γκαγκάτση για τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της Λίγκας, παρότι πρόκειται για άνθρωπο που προκαλεί αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών του.

Ξένισε αρκετό κόσμο και κυρίως τους οπαδούς του ΠΑΟΚ η επιλογή της ΠΑΕ (του Ιβάν Σαββίδη ουσιαστικά) να στηρίξει την επιλογή του Βασίλη Γκαγκάτση για τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της Λίγκας.

Το παρελθόν του -από νομικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό και κυρίως θέματα που αφορούν στο διάστημα της παρουσίας του στην προεδρία της ΕΠΟ- δημιούργησε το ερώτημα "γιατί Βασίλης Γκαγκάτσης;" σε ό,τι έχει να κάνει με την στάση του ΠΑΟΚ, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης κράτησε αποστάσεις όταν του είχε ζητηθεί από ορισμένους στο περιβάλλον του να αναπτύξει ξανά συνεργασία μαζί του στον ΠΑΟΚ.

Απάντηση επισήμως από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κι αυτό δείχνει ότι αντιλαμβάνονται την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και δεν θέλουν να δώσουν ιδιαίτερη δημοσιότητα στο θέμα.

Ωστόσο, το ρεπορτάζ του Sport24.gr λέει τα εξής: η υποψηφιότητα Γκαγκάτση τέθηκε κυρίως από την πλευρά της ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ την αντιμετώπισε ευθύς εξαρχής θετικά.

Στα γραφεία της Τούμπας ο Βασίλης Γκαγκάτσης θεωρείται ένας άνθρωπος που μπορεί να είναι αποτελεσματικός στις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τις ικανότητες και την εμπειρία που διαθέτει και να έχει και μεγαλύτερο ειδικό βάρος.

Ουσιαστικά, η θέση του Ιβάν Σαββίδη ταυτίζεται με αυτή που εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας χθες στον Ρ/Σ "Metropolis 95,5". Η συγκεκριμένη αποστροφή των δηλώσεων του Γιάννη Αλαφούζου έχει ως εξής:

"Αν ο κ. Γκαγκάτσης δουλεύει υπό κάποιες προϋποθέσεις και παρόλο το παρελθόν του που ήταν σύνθετο και σε μια άλλη εποχή και αν μπορεί να δώσει τις διασφαλίσεις που θα του ζητήσουν οι ομάδες για τη διαφάνεια, έχει τις ικανότητες και την εμπειρία να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επαναλαμβάνω είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχοντας κάνει και λάθη ο ίδιος, ξέρει την κατάσταση και μπορεί να την αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά από έναν καινούριο άνθρωπο ο οποίος μπορεί να πετύχει ή να μην πετύχει.

Πιστεύω πως οι άνθρωποι αλλάζουν και μαθαίνουν από τα λάθη τους και θεωρώ ότι μπορούμε να προτιμήσουμε ανθρώπους που έχουν την εμπειρία και έχουν τον τρόπο να αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις από έναν τελείως άσχετο άνθρωπο.

Για να αντιμετωπίσει και μια βρόμικη κατάσταση όπως αυτή. Χρειαζόμαστε ειδικό άνθρωπο και νομίζω ότι ο κ. Γκαγκάτσης έχει αυτές τις προϋποθέσεις".

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καϊσέδο και Ρόμουλο για ΠΑΟΚ
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Δεν μας εκφράζει η θέση της αναστολής του Πρωταθλήματος"
Ενας... Βαρέλα γεμάτος προβληματισμό
QUIZ: Ποιος ποδοσφαιριστής είναι νεότερος;
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ