ΠΑΟΚ

Ο υιός Σαββίδης και η προειδοποίηση στους "εκεί κάτω"

Ο υιός Σαββίδης και η προειδοποίηση στους "εκεί κάτω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διχάζει το ποστ του Γιώργου Σαββίδη, γιου του Ιβάν, ανήμερα των γενεθλίων του καθώς απειλεί τους "εκεί κάτω", χωρίς να διευκρινίζει ποιους εννοεί, ότι θα γίνει ο εφιάλτης τους για πολλά χρόνια!

Σε μία εποχή όπου τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο κρέμονται από μία κλωστή σε σημείο ο Υφυπουργός Αθλητισμού,Σταύρος Κοντονής, να κάνει δημόσια έκκληση προς όλους τους παράγοντες των ομάδων για να κρατήσουν εποικοδομητική στάση συνεργασίας, ο Γιώργος Σαββίδης διχάζει με ποστάρισμα που έκανε στο instagram με αφορμή τα γενέθλια του.

Ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, κλείνει σήμερα (28/3) τα 25 του χρόνια και "προειδοποίησε", μέσω instagram, τους "εκεί κάτω" ότι θα γίνει ο εφιάλτης τους για τα επόμενα 25 χρόνια. Τώρα αν με το "down there" εννοεί τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει ξεκινήσει κόντρα, ή αν σκοπεύει να επεκταθεί έως την Κρήτη, το ξέρει μόνο ο ίδιος. Αφού όμως δεν γίνεται διαχωρισμός φαίνεται ότι οι καμπάνες χτυπάνε και για τους συμμάχους του ΠΑΟΚ, στην παρούσα φάση, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

"Όποιος θέλει να μου ευχηθεί χρόνια πολλά, μπορεί να αρχίσει να το κάνει τώρα. Από τη μεριά μου θέλω να πω ότι είμαι μόνο 25 χρονών και εσείς εκεί κάτω, θέλω να ακούσετε προσεκτικά: ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ!! ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!! Μια ζωή ΠΑΟΚ", έγραψε αναλυτικά ο Γιώργος Σαββίδης.

Ο υιός Σαββίδης και η προειδοποίηση στους "εκεί κάτω"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ