ΠΑΟΚ

Ο γιος του Κλάιφερτ "σκότωσε" τον ΠΑΟΚ

Ο γιος του Κλάιφερτ "σκότωσε" τον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άγιαξ επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της δεύτερης προκριματικής φάσης του Youth League (Videos).

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0 από τον Άγιαξ στο "Καυταντζόγλειο" παρουσία των Ιβάν Σαββίδη και Λούμπος Μίχελ, με τις πιθανότητες πρόκρισης του "δικεφάλου του βορρά" στους 16 του Youth League να ελαχιστοποιούνται. Οι Ολλανδοί, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, πήραν τη νίκη - μισή πρόκριση, σε δυο στιγμές αδυναμίας.

"Δήμιος" του ΠΑΟΚ, ο γιος του Πάτρικ Κλάιφερτ, Τζάστιν, ο οποίος με ένα γκολ και μια ασίστ έβαλε την υπογραφή του στην αναμέτρηση. Στο 24' ο 17χρονος Κλάιφερτ έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, έφτασε μέχρι τη μεγάλη περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Σιαμπάνη γράφοντας το 0-1.

Στο 74', σε αντεπίθεση που εκδήλωσαν οι Ολλανδοί με τον ΠΑΟΚ να έχει ανέβει αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, ο Κλάιφερτ έκανε κούρσα από τα δεξιά και έβγαλε τη συρτή σέντρα, με τον Σιερχούις να πλασάρει σε πρώτο χρόνο και να γράφει το 0-2.

Στο 87' και στο 91', ο ΠΑΟΚ είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες να μειώσει με του Δοδοντσάκη και Γκαργκαλατζίδη.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Γιαλαμούδης, Παπαθανασίου, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Μελετίδης, Χατζηστράβος (46' Λύρατζης), Χατζηδίμπας, Τζοβάρας (67' Γκαργκαλατζίδης), Ματθαίου (46' Κόζακ), Σταθόπουλος

Αγιαξ: Ντε Λάνγκε, Ζεεφούικ, Ντοεκί, Κέμπερ, Μπάκερ (88' Mπάκμπουρντ), Ντε Βιτ, Ειτινγκ, Αντονούτσι (69' Λανγκ), Νούνελι (46' Μπούλταμ), Σιερχούις, Κλάιφερτ



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ