ΠΑΟΚ

Ο Γιακουμής και η έφεση από το ΕΣΚΑΝ

GEPA-10071363029 - ST.VEIT AM VOGAU,AUSTRIA,10.JUL.13 - FUSSBALL - Superliga, Superleague, FC Kopenhagen vs PAOK Saloniki, IFCS Trainingslager, Vorbereitungsspiel. Bild zeigt Giakoumis Asterios (PAOK). Foto: GEPA pictures/ Patrick Leuk
GEPA-10071363029 - ST.VEIT AM VOGAU,AUSTRIA,10.JUL.13 - FUSSBALL - Superliga, Superleague, FC Kopenhagen vs PAOK Saloniki, IFCS Trainingslager, Vorbereitungsspiel. Bild zeigt Giakoumis Asterios (PAOK). Foto: GEPA pictures/ Patrick Leuk INTIME SPORTS

Σε μια εβδομάδα θα προκύψει η απόφαση για την έφεση που έκανε το ΕΣΚΑΝ και η οποία εκδικάστηκε την Τετάρτη σχετικά με την αυστηρή επίπληξη στον Αστέριο Γιακουμή που είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από την ΠΑΕ, εκδικάστηκε την Τετάρτη η έφεση που άσκησε το ΕΣΚΑΝ κατά της πρωτόδικης απόφασης για τον Αστέριο Γιακουμή.

Θυμίζουμε πως ο τελευταίος είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ μετά το ντέρμπι του Παναθηναικού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας είχε δεχτεί το βασικό επιχείρημα της πλευράς του 27χρονου τερματοφύλακα το οποίο ήταν ότι η χρήση της ουσίας μεθυλεξαναμίνη έγινε από άγνοια (την έλαβε από σκεύασμα που κανονικά δεν έπρεπε να την περιέχει, όμως ο ίδιος δεν το είχε προμηθευτεί από φαρμακείο) και γι' αυτό τον τιμώρησε με αυστηρή επίπληξη.

Η απόφαση για την έφεση του ΕΣΚΑΝ αναμένεται σε περίπου μια εβδομάδα. Από εκεί και πέρα, ο Σπύρος Μηλιωρίδης θα ενταχθεί ξανά στο τμήμα επικοινωνίας με τους οργανωμένους οπαδούς. Στο τιμ σε ό,τι αφορά τις επαφές με τους συνδέσμους σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα συνεχίσει και ο Γιάννης Αθανασιάδη.

"Δεν συμφωνήσαμε στις οικονομικές λεπτομέρειες..."

Ο Μάρκο Ντέβιτς αναφέρθηκε γιατί δεν εξελίχθηκε σε "γάμο" του φλερτ που είχε υπάρξει με τον ΠΑΟΚ τον χειμώνα. Συγκεκριμένα με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα sport-express.uaείπε: " Υπήρχε ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν συμφωνήσαμε στις οικονομικές λεπτομέρειες του συμβολαίου μου. Η Αλ Ραγιάν ανέλαβε όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις του συμβολαίου μου και είχε σε πλήρη συμφωνία με την Ρουμπίν Καζάν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ