ΠΑΟΚ

Ο ερχομός Τιάμ και οι "κομμένοι"

Ο ερχομός Τιάμ και οι "κομμένοι"

Ποια είναι η ατζέντα της τελευταίας μέρας των μεταγραφών για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Φθάνει το πρωί στη Θεσσαλονίκη ο Μάμε Τιάμ, τι γίνεται με Τζιόλη, Χατζηισαΐα, Σκόνδρα και Άντονις. Σενάριο για Κιντέρο.

Ο Μάμε Τιάμ φθάνει σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δει από κοντά την πόλη και τις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο για τον επόμενο χρόνο.

Ήδη από χθες ο Λούμπος Μίχελ τα έχει βρει με τους ανθρώπους της Γιουβέντους για δανεισμό μίας σεζόν με οψιόν αγοράς και μένει μόνο το τελικό "οκ" από πλευράς παίκτη και οι ιατρικές εξετάσεις.

Παράλληλα. ο ΠΑΟΚ θα κάνει τις τελικές επαφές με την Ράγιο Βαγιεκάνο για τον Μίκου, την ώρα που ο τεχνικός διευθυντής του ισπανικού συλλόγου, Ραμόν Πλάνες, είπε στο Sport24.gr αυτά που λένε οι άνθρωποι της Ράγιο και στους Ισπανούς δημοσιογράφους, ότι δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα αποχώρησης του Βενεζουελάνου από την ομάδα.

Σενάριο Record για Κιντέρο

Στο μεταξύ, στην Πορτογαλία στην ηλεκτρονική έκδοση της "Record", αναφέρεται το όνομα του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού της Πόρτο, Χουάν Κιντέρο ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος διεθνής που παίζει στα άκρα και πίσω από τον φορ έπαιξε δανεικός στη Ρεν πέρυσι και είχε συνολικά 14 συμμετοχές και ένα γκολ. Ίσως, η περίπτωσή του συνδέεται με την αναζήτηση από πλευράς ΠΑΟΚ πριν συμφωνήσει με τον Μάμε Τιάμ.

Πίεση Ανόρθωσης για Τζιόλη, φουλ για Στεάουα ο Χατζηισαΐας

Υπάρχει βέβαια και το κομμάτι των παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Ίβιτς, κάνουν ατομικές προπονήσεις και στον ΠΑΟΚ θέλουν να συνεχίσουν σε άλλη ομάδα αυτή τη σεζόν την καριέρα τους.Συγκεκριμένα:

-Για τον Αλέξανδρο Τζιόλη εξακολουθεί να δείχνει έντονο ενδιαφέρον η Ανόρθωση, δεν μπορεί όμως να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του. Αν συνεισφέρει και ο ΠΑΟΚ οικονομικά δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα.-

Ο Γιάννης Σκόνδρας έχει δεχθεί πρόταση από τον Πλατανιά και το σκέφτεται, ενώ ο ΠΑΟΚ του είχε δώσει το ελεύθερο να διαπραγματεύεται και με άλλες ομάδες.

-Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας απέρριψε πρόταση από την τουρκική Γκαζιαντεπσπορ και εξακολουθεί να δηλώνει θετικός στην προοπτική να παίξει δανεικός στη Στεάουα. Ο Μίχελ μιλά με τους ανθρώπους της ρουμανικής ομάδας και σήμερα αναμένεται να κλείσει η υπόθεση.

-Ερωτηματικό είναι το τι θα συμβεί με τον Τέρι Άντονις για τον οποίο δεν υπάρχουν νέα τις τελευταίες μέρες.Τέλος, στον ΠΑΟΚ έχουν πάρει απόφαση να μείνει στο ρόστερ της πρώτης ομάδας ο Παναγιώτης Δεληγγιανίδης που ανανέωσε πριν μερικές μέρες το συμβόλαιό του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ