ΠΑΟΚ

Ο ελεύθερος Λάουντρουπ δελεάζει τον ΠΑΟΚ

Ο ελεύθερος Λάουντρουπ δελεάζει τον ΠΑΟΚ
Λάουντρουπ

Ο ΠΑΟΚ είναι στην τελική ευθεία για προπονητή και η περίπτωση του 51χρονου που δεν συνεχίζει στην Λεκβίγια έρχεται και πάλι στο προσκήνιο.

Ξαφνικά ήρθε σήμερα στην δημοσιότητα η μη επίτευξη συμφωνίας μεταξύ του Μίκαελ Λάουντρουπ και της Λεκβίγα από το Κατάρ. «Οι διαπραγματεύσεις διαρκούσαν πάρα πολύ, εδώ και δέκα μέρες και ουσιαστικά δεν είχαμε φτάσει σε τελική συμφωνία» είπε ο ατζέντης του, Μπαϊράμ Τουτμλού στην δανέζικη ιστοσελίδα «tipsbladet.dk», χωρίς όμως να κάνει κανένα σχόλιο για το μέλλον του 51χρονου Δανού τεχνικού. Μάλιστα, στο λογαριασμό του στοtwitterανέβασε και ανάρτηση με τους τίτλους του Λάουντρουπ στο Κατάρ.

Το ενδιαφέρον είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε από τη Δανία τοSport24, όλο αυτό το διάστημα που ο Λάουντρουπ διαπραγματευόταν με τους Άραβες της Λεκβίγια, ο Φρανκ Άρνεσεν δεν σταμάτησε να προσπαθεί να τον δελεάσει για το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ, μέσω κοινών γνωστών τους και ανθρώπων του στενού περιβάλλοντός του. Θυμίζουμε ότι μαζί με τον αδερφό του Μπρίαν σχολίαζαν για τοKanal5 τα ματς της εθνικής Δανίας.

Πάντως, η περίπτωση του Λάουντρουπ είναι πολύ ακριβή και θα πρέπει ο Σαββίδης να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον φέρει στην Τούμπα, καθώς συν τοις άλλοις υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον Δανό τεχνικό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ