ΠΑΟΚ

Ο εξοργισμένος Σαββίδης ζήτησε να βρεθεί ο ένοχος και... έχασε το γκολ

Ο εξοργισμένος Σαββίδης ζήτησε να βρεθεί ο ένοχος και... έχασε το γκολ
Σαββίδης-ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή να βρεθεί άμεσα ο οπαδός που εκτόξευσε φωτοβολίδα και οδήγησε σε προσωρινή διακοπή του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Μάλιστα, οι έκτακτες συσκέψεις του... στοίχησαν το γκολ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν πανηγύρισε το γκολ του "δικεφάλου του βορρά" στο 94' του ντέρμπι με την ΑΕΚ, αφού βρισκόταν σε συζητήσεις με τους συνεργάτες του εξαιτίας της φωτοβολίδας που οδήγησε σε προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Όταν σημειώθηκε το περιστατικό, ο επικεφαλής του ΠΑΟΚ ζήτησε άμεσα τους υπευθύνους ασφαλείας και απαίτησε να βρεθεί ο οπαδός που πέταξε με στυλό τη φωτοβολίδα και έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Μάλιστα, έδωσε εντολή να γίνει... ΕΔΕ και να βρεθεί ποιοι έκαναν πλημμελώς τη δουλειά τους και κατάφερε ο εν λόγω οπαδός να εκτοξεύσει τη φωτοβολίδα στον αγωνιστικό χώρο.

"Δεν μπορούμε να φωνάζουμε για ένα ποδόσφαιρο χωρίς βία και να έχουμε ανοχή ακόμη και σε μεμονωμένα περιστατικά", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του στην έκτακτη σύσκεψη, η οποία τον κράτησε απασχολημένο ακόμα και στη φάση του γκολ.

Η ενέργεια χαρακτηρίζεται "ανόητη" από τους ανθρώπους της ΠΑΕ και δεν μπορούν να αντιληφθούν πώς είναι δυνατόν ο δράστης είναι φίλος του ΠΑΟΚ, μη αποκλείοντας το ενδεχόμενο προβοκάτσιας.

Στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να ζητήσουν ευθύνες ακόμα και από την εταιρία φύλαξης που ήταν επιφορτισμένη με την ασφάλεια του ντέρμπι και είναι διατεθειμένη να φτάσουν ακόμα και σε λύση της συνεργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γιατί δεν διέκοψε το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ο Σιδηρόπουλος
Το σχόλιο Καραπαπά για την φωτοβολίδα ευθείας βολής στην Τούμπα
Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
Με Μάτος στο 94' ο ΠΑΟΚ, 1-0 την ΑΕΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ