ΠΑΟΚ

Ο εκρηκτικός Ζοζούλια

Ο εκρηκτικός Ζοζούλια
Ζοζούλια

Πάρτε "γεύση" αναφορικά με τον Νο1 στόχο του ΠΑΟΚ για την επίθεση, Ρομάν Ζοζούλια, στον οποίο έχει δοθεί ο χαρακτηρισμός "Ρούνεϊ της Ουκρανίας". (VIDEOS)

Ο Ρομάν Ζοζούλια μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για την προοπτική συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων τόνισε πως... "σε κάθε παιχνίδι θα δίνω το 100% του εαυτού μου". Η αλήθεια είναι πως είναι ένας παίκτης που φαίνεται να ζει έντονα τα ματς στα οποία αγωνίζεται.

Είναι ιδιαίτερα εκρηκτικός και παίζει με πάθος, έστω κι αυτό μερικές φορές "περισσεύει" καθώς σε αγώνα με την Τότεναμ είχε χτυπήσει παίκτη της αγγλικής ομάδας και αποβλήθηκε ενώ σε ματς στην Ουκρανία είχε "επιτεθεί" στον διαιτητή και είχε τιμωρηθεί στο ουκρανικό πρωτάθλημα.

Για το ότι είναι εκρηκτικός στο παιχνίδι του αλλά και στην συμπεριφορά του, του έχει δοθεί ο χαρακτηρισμός "Ρούνεϊ της Ουκρανίας" ενώ θυμίζουμε πως ο τεχνικός της Ντνίπρο, Μίρον Μάρκεβιτς είχε τονίσει για τον Ζοζούλια κατά την διάρκεια της σεζόν 2015-16 πως " αυτός είναι ο ηγέτης της ομάδας" και στις 13/3/16 μετά την νίκη επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ με 4-1 είχε πει για τον Ουκρανό φορ πως " σήμερα ήταν η ψυχή της Ντνίπρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ζοζούλια: "Ερχομαι στον ΠΑΟΚ, μένουν λεπτομέρειες"
Ζοζούλια που θυμίζει... Μάτος
"Κοντά σε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ ο Ζοζούλια"
Οταν ο Μάρκεβιτς χαρακτήριζε ηγέτη τον Ζοζούλια
ΠΑΟΚ για Ζοζούλια
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ