ΠΑΟΚ

Ο Δεκέμβριος έφυγε, ο Πέλκας συνεχίζει

Ο Δεκέμβριος έφυγε, ο Πέλκας συνεχίζει

Κανένα βραβείο δεν ξέφυγε από τον εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος σάρωσε σε κάθε ψηφοφορία στην οποία πήρε μέρος.

Ο Δημήτρης Πέλκας ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού στον διαγωνισμό του paokfc.grκαι του PAOK FC Official App για την ανάδειξη του "11888 MVP" Δεκεμβρίου και κατέκτησε και τον δεύτερο ατομικό τίτλο του μήνα.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός τον Δεκέμβριο ήταν εξαιρετικός, βοήθησε την ομάδα του να κλείσει ιδανικά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις και έχοντας ως κορυφαία στιγμή το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου με δύο δικά του πανέμορφα τέρματα, το πρώτο εκ των οποίων του χάρισε τον τίτλο του «Regency Casino Best Goal» Δεκεμβρίου, οδήγησε την ομάδα σε μία μεγάλη νίκη με 4-0. Συνολικά ο Πέλκας πέντε βραβεία από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς ήταν MVP του αγώνα, MVP της αγωνιστικής ενώ πήρε και το βραβείο για το καλύτερο γκολ εκείνης της αγωνιστικής.

Ο Δεκέμβριος έφυγε, ο Πέλκας συνεχίζει

Στην ψηφοφορία του paokfc.grκαι του PAOK FC Official App, ο Πέλκας έλαβε το 59,56% των ψήφων του κοινού και αναδείχθηκε ως ο «11888 MVP» Δεκεμβρίου, κατακτώντας για δεύτερη φορά τον τίτλο, μετά την επικράτησή του τον Σεπτέμβριο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Φερνάντο Βαρέλα . Ο σέντερ μπακ από το Πράσινο Ακρωτήρι είχε εξαιρετική παρουσία και στον τελευταίο μήνα του 2017 και ηγήθηκε της ασπρόμαυρης άμυνας. Τρίτος έμεινε ο Δημήτρης Λημνιός , ο οποίος πήρε περισσότερες ευκαιρίες, τις οποίες και εκμεταλλεύτηκε, δικαιώνοντας τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

Οι μέχρι τώρα "11888 MVP" της σεζόν:

Αύγουστος: Τζάλμα Κάμπος

Σεπτέμβριος: Δημήτρης Πέλκας

Οκτώβριος: Λέο Μάτος

Νοέμβριος: Λέο Μάτος

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ