ΠΑΟΚ

Ο αθλητικός εισαγγελέας παρεμβαίνει για την αποχή του ΠΑΟΚ

Ο αθλητικός εισαγγελέας παρεμβαίνει για την αποχή του ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει ακόμη και με αποβολή από τα πλέι οφ αν "χρεωθεί" δυσφήμηση του αθλήματος

Δεν "κλείνει" με την αφαίρεση τριών βαθμών και το πρόστιμο των 10.000 ευρώ η υπόθεση της αποχής του ΠΑΟΚ από τον δεύτερο ημιτελικό. Σύμφωνα με τη "Live Sport" υπάρχει και παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα που δημιουργεί κίνδυνο ακόμη και για αποβολή του ΠΑΟΚ από τα πλέι οφ.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει το δημοσίευμα: "Δεν μπορώ να γνωρίζω αν κλήθηκε από την ΕΠΟ ή κινήθηκε αυτοβούλως. Η είδηση είναι ότι ο αθλητικός εισαγγελέας άνοιξε νέο φάκελο για τον ήδη υπότροπο ΠΑΟΚ. Σε αυτόν εξετάζονται, υπό την προέκταση της δυσφήμησης, οι επίσημες δηλώσεις της ΠΑΕ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς και το γεγονός ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου.

Τα πράγματα λοιπόν δεν είναι απλά. Περίπλοκα και σύνθετα θα τα ονόμαζα. Διότι σε αυτή την υπόθεση υπάρχει ένας πειθαρχικός κώδικας που μπορεί κανείς να στηρίξει οτιδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο. Από την κατηγορία «δυσφήμησης του ποδοσφαίρου» μέχρι και τη «διακωμώδησή του»! Και φυσικά σε κάποια σημεία γίνεται αναφορά μέχρι και αποβολής από το πρωτάθλημα Και ποιο είναι το επόμενο πρωτάθλημα; Τα πλέι οφ!".

Δεν έχει "ενοχληθεί" επισήμως ο ΠΑΟΚ για το θέμα

Για το συγκεκριμένο ζήτημα και το αν υπάρχει κλήση από τον Αθλητικό Εισαγγελέα, στον ΠΑΟΚ λένε πως -ακόμη- δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση προς την πλευρά του "Δικέφαλου". Ετσι δεν προκύπτει, τουλάχιστον για την ώρα, κάποια επίσημη "ενόχληση" προς την ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ