ΠΑΟΚ

Ο Άντονις θέλει Ευρώπη

Ο Άντονις θέλει Ευρώπη

Η Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς έχει δείξει ενδιαφέρον για τον μέσο του ΠΑΟΚ, Τέρι Αντονις, εκείνος όμως δεν θέλει ακόμη να εγκαταλείψει το ευρωπαϊκό όνειρο.

Μία από τις εκκρεμότητες στο ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι ο Τέρι Αντονις. Ο Ελληνοαυστραλός μέσος έχει ενημερωθεί εδώ και καιρό από τον Βλάνταν Ίβιτς ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (ως δανεικός το πιθανότερο, αφού έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 με τον Δικέφαλο).

Ενδιαφέρον για συνεργασία μαζί του υπάρχει από την Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς, καθώς ο τεχνικός της ομάδας Τόνυ Πόποβιτς έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος όμως έχει ένα διαφορετικό σκεπτικό, το οποίο εξέφρασε μιλώντας στην ιστοσελίδα "theworldgame.sbs.com": "Περιμένω να δω τι θα γίνει με το μέλλον μου, αλλά για την ώρα επιθυμώ να παραμείνω στην Ευρώπη και να δείξω τις ικανότητες μου εδώ πρώτα, πριν σκεφτώ μια ενδεχόμενη επιστροφή μου στην Αυστραλία.

Θέλω να δω πόσο μακριά μπορώ να πάω. Είμαι σε φόρμα και είμαι πρόθυμος να αγωνιστώ, κάτι που δεν κατάφερα να κάνω την προηγούμενη σεζόν. Θα γυρίσω κάποια στιγμή στην Αυστραλία, αλλά τώρα δεν είναι η ώρα".

Ο Τέρι Άντονις εξέφρασε και ένα παράπονο, μιλώντας για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ: "Ήξερα ότι θα είναι σκληρά τα πράγματα, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος, έχω κάνει προπονήσεις με κορυφαίους παίκτες και έχω μάθει ήδη πολλά. Πρέπει όμως να παίζω κάθε εβδομάδα για να εξελιχθώ...".

Δεν εγκαταλείπει, όμως, τον στόχο να επιστρέψει και να μείνει στον ΠΑΟΚ: "Ας ελπίσουμε ότι θα ξέρω κάτι σύντομα. Προσβλέπω σε μια μεγάλη σεζόν. Μετά από αυτό, στόχος μου είναι να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ καλύτερος παίκτης και να βρω μια θέση στην πρώτη ομάδα. Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιό και έχω υψηλούς στόχους. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και θέλω να δείξω ότι μπορώ να είμαι μαζί τους στο μέλλον".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ