ΠΑΟΚ

Ο Άντονις, ο δανεισμός και η Αυστραλία

Ο Άντονις, ο δανεισμός και η Αυστραλία

Ξένο δημοσίευμα αναφέρεται στην προοπτική ο Τέρι Αντονις να γυρίσει στην Αυστραλία προκειμένου εκεί να συνεχίσει την καριέρα του.

Από την αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία (εκεί όπου γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας) "κόπηκαν" οι Ερικ Σάμπο, Γιάννης Σκόνδρας και Τέρι Αντονις.

Για τον τελευταίο γράφει η ιστοσελίδα sportingnews.comπου αναφέρει πως ο "Δικέφαλος" "ψάχνει" για να παραχωρήσει ως δανεικό τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα τονίζεται πως ο πατέρας του Άντονις επιδιώκει ο παίκτης να επιστρέψει στην Αυστραλία (πριν μετακομίσει στον ΠΑΟΚ, ο Άντονις έπαιζε στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας).

Ο 22χρονος μέσος την σεζόν 2015-16 είχε επτά συμμετοχές στους "ασπρόμαυρους". Τρία ήταν τα παιχνίδια για το Κύπελλο και τέσσερα για το πρωτάθλημα δίχως να καταφέρει να βοηθήσει τον "Δικέφαλο".

Δουλειά στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο

Όπως ενημερώνει η ΠΑΕ για την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας...

"μετά το χθεσινό μισό ρεπό οι παίκτες επέστρεψαν στις πρωινές προπονήσεις την Δευτέρα στην Ολλανδία και δούλεψαν στο γυμναστήριο αλλά και στο γήπεδο. Το πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, περιελάμβανε μυική ενδυνάμωση σε δύο γκρουπ στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Η απογευματινή προπόνηση στο Oosterbeek θα πραγματοποιηθεί στις 19:30".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ