ΠΑΟΚ

Ο άνθρωπος-κλειδί για Τοϊβόνεν

Rennes' Swedish forward Ola Toivonen celebrates after scoring a goal during the French cup semifinal football match between Rennes and Angers on April 15, 2014 at the Route de Lorient stadium in Rennes, western France. AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD
Rennes' Swedish forward Ola Toivonen celebrates after scoring a goal during the French cup semifinal football match between Rennes and Angers on April 15, 2014 at the Route de Lorient stadium in Rennes, western France. AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD AFP

Γιατί στον ΠΑΟΚ θεωρούν πώς ο χρόνος γίνεται σύμμαχός τους στην υπόθεση του Όλα Τοϊβόνεν και πώς πέτυχαν να τον πάρουν με το μέρος τους στη διαπραγμάτευση με τη Ρεν.

Στην Σουηδία θεωρούν ότι είναι μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο και στην Τουρκία που χθες το βράδυ γράφτηκε στην ιστοσελίδα “ sporx.com” πως “τόσο η Γαλατασαράι, όσο και η Μάιντς αποσύρονται γιατί ο παίκτης είναι πολύ κοντά στο να πάει δανεικός στον ΠΑΟΚ”.

Ο Φρανκ Άρνεσεν φαίνεται πως έχει πλέον πολλές πιθανότητες να κάνει πραγματικότητα το “μπαμ” με τον Όλα Τοϊβόνεν. Ο Δανός, αν όλα εξελιχθούν όπως φαίνονται, πάει να δικαιωθεί για την τακτική του, που ήταν αρχικά να πετύχει συμφωνία με τον 29χρονο φορ και στη συνέχεια να πιέσουν από κοινού τη διοίκηση της Ρεν.

Ο κοινός γνωστός έκανε τη δουλειά

Πώς, όμως, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ κατάφερε να “ψήσει” τον Τοϊβόνεν; Το Sport24.gr αποκαλύπτει πως η... δουλειά έγινε μέσω ενός κοινού γνωστού Άρνεσεν και Τοϊβόνεν στη Σουηδία. Ο άνθρωπος-κλειδί μετέφερε σχεδόν σε καθημερινή βάση τα μηνύματα του 59χρονου Δανού στον διεθνή επιθετικό προσπαθώντας να τον πείσει για το πόσο σημαντικό θεωρούν στον ΠΑΟΚ να αποκτήσουν έναν παίκτη με τη δική του ποιότητα και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Πλέον, ΠΑΟΚ και Τοϊβόνεν κινούνται από κοινού και είναι ακριβώς η θέληση του παίκτη να συνεργαστεί με τον Τούντορ και τον Άρνεσεν που έχει αναγκάσει τη Ρεν να εμφανίζεται πιο διαλλακτική τα τελευταία 24ωρα. Γι' αυτό και στην Τούμπα λένε: “ο χρόνος κυλάει υπέρ μας και όσο πιο κοντά στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου φθάνουμε, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να αποκτήσουμε τον Τοϊβόνεν”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ