ΠΑΟΚ

Ο "αλμυρός" Μαουρίσιο υπογράφει Δευτέρα

Benficas Kostas Mitroglou, center left, and Zenits Mauricio, center right, challenge for the ball during their Champions League League Round of 16 second leg soccer match between Zenit and Benfica at Petrovsky stadium in St.Petersburg, Russia, Wednesday, March 9, 2016. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Benficas Kostas Mitroglou, center left, and Zenits Mauricio, center right, challenge for the ball during their Champions League League Round of 16 second leg soccer match between Zenit and Benfica at Petrovsky stadium in St.Petersburg, Russia, Wednesday, March 9, 2016. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP

Στον ΠΑΟΚ δεν κρύβουν το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βραζιλιάνου Μαουρίσιο, όπως και τις δυσκολίες για να επέλθει η συμφωνία. Την ίδια ώρα ο ατζέντης του ξεκαθαρίζει στη Ρωσία: "Δευτέρα ή Τρίτη θα έχουμε υπογράψει το νέο συμβόλαιό μας". (VIDEO)

Για το όνομα του 29χρονου Βραζιλιάνου Μαουρίσιο που έμεινε ελεύθερος από τη Ζενίτ και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει από τις 6 Αυγούστου.

Τις τελευταίες μέρες οι επαφές γίνονται ολοένα και πιο έντονα και στην Τούμπα δεν κρύβουν την προσπάθεια που κάνουν για να τον αποκτήσουν. Παραδέχονται, όμως, ότι είναι πολύ δύσκολη η περίπτωσή του, καθώς οι απαιτήσεις του είναι πολύ υψηλές.

Την ίδια ώρα στην ρωσική ιστοσελίδα "sportsdaily.ru", ο ατζέντης του, Πιέρ Φερναντές ξεκαθαρίζει από τη μία ότι δεν πρόκειται αυτός και ο πελάτης του να αποδεχθούν την πρόταση της Αλ Αχλί και από την άλλη ότι "επεξεργαζόμαστε τις προτάσεις τεσσάρων ομάδων που έχουμε στα χέρια μας. Μπορεί να σας πω με βεβαιότητα 100% ότι τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα υπογράψουμε το νέο μας συμβόλαιο με τη νέα ομάδα του Μαουρίτσιο".

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ρώσων τρεις ομάδες, πλην ΠΑΟΚ, που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Μαουρίτσιο είναι η Άντερλεχτ, η Βαλένθια και η Χόφενχαϊμ.

Photo credits: AP Photo/Dmitri Lovetsky

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ