ΠΑΟΚ

"Ο Άγκερ αποφασίζει για ΠΑΟΚ"

"Ο Άγκερ αποφασίζει για ΠΑΟΚ"

Ο προπονητής της Μπρόντμπι, Τόμας Φρανκ, ξεκαθάρισε ότι ο 30χρονος σταρ της δανέζικης ομάδας, Ντάνιελ Άγκερ, θα του πει αν μπορεί να παίξει ή όχι.

Ο Ντάνιελ Άγκερ έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα ματς φέτος με την Μπρόντμπι, αυτό της πρεμιέρας του δανέζικου πρωταθλήματος με την Άαρχους (ήττα εκτός έδρας με 2-1). Ήταν 19 Ιουλίου και ο 30χρονος στόπερ υπέστη αιμάτωμα στη γάμπα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών ήταν πως θα χρειαζόταν τέσσερις με έξι εβδομάδες για να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους. Η αποθεραπεία εξελίχθηκε τάχιστα για τον σούπερ σταρ της Μπρόντμπι και από την παραμονή του αγώνα με τη Ράντερς, στις 9 Αυγούστου άρχισε προπονήσεις. Την ερχόμενη Πέμπτη όταν ο προπονητής του, Τόμας Φρανκ θα κληθεί να αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα έχει συμπληρώσει 12 μέρες προπονήσεων (σήμερα μάλιστα, έβγαλε όλες τις ασκήσεις στο πρόγραμμα για τις ρεζέρβες της Μπρόντμπι).

"Την απόφαση θα την πάρει ο ίδιος ο Ντάνιελ. Προχωρά καλά και αυτός θα μας πει τι θα γίνει"δήλωσε στην "Ekstra Bladet", ο Τόμας Φρανκ. Ο προπονητής της Μπρόντμπι, συμπλήρωσε:

"Αν ο Ντάνιελ πιέσει τον εαυτό του μπορεί να παίξει και κόντρα στον ΠΑΟΚ. έχει τόσο υψηλό επίπεδο που μπορεί να παίξει απευθείας με την ομάδα όταν είναι έτοιμος. Λόγω της ποιότητας και της διεθνούς εμπειρίας του, δίνει πολλά στην ομάδα. Είναι ένα πολύ σημαντικό μέλος της άμυνάς μας".

Το σίγουρο είναι ότι ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και την απόφασή θα την πάρει την τελευταία στιγμή.Χθες, όταν του ζητήθηκε σχόλιο από τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους απέφυγε να πει το παραμικρό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ