ΠΑΟΚ

Ο Άγγλος Τέιλορ διαιτητής στο ΠΑΟΚ - Αγιαξ

Ο Άγγλος Τέιλορ διαιτητής στο ΠΑΟΚ - Αγιαξ
Τέιλορ διαιτητής ΠΑΟΚ

Η UEFA όρισε τον Άγγλο, Άντονι Τέιλορ να διευθύνει το μεγάλο ματς της Τετάρτης απέναντι στον Άγιαξ. Ποτέ ξανασφύριξε τον ΠΑΟΚ.

Ενας Άγγλος, ο Άντονι Τέιλορ θα είναι ο διαιτητής της ρεβάνς ΠΑΟΚ-Αγιαξ. Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Ο Άγγλος ορίστηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο Άντονι Τέιλορ κατάγεται από τοΓουιθενσόουιτης ευρύτερης περιοχής τουΜάντσεστερ, και ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές κατηγορίες της χώρας έχοντας μία σταθερά εξελικτική πορεία και κερδίζοντας συνεχώς προαγωγές.

Το πρώτο του παιχνίδι στηνPremierLeagueτο διεύθυνετον Φεβρουάριο του 2010, με την Φούλαμνα επικρατεί τηςΠόρτσμουθμε 1-0, ενώ στις 7 Ιουλίου του 2015 ορίστηκε να διευθύνει τον τελικό τουCommunityShield μεταξύΆρσεναλκαιΤσέλσι. Χαρακτηριστική έχει μείνει η κόντρα του με τονΖοζέ Μουρίνιο και τηνΤσέλσι, για έναν μη καταλογισμό πέναλτι σε αναμέτρηση κόντρα στην Σαουθάμπτον, όταν σε ένα μαρκάρισμα του ΤάργκετστονΦάμπρεγκας, αντί να υποδείξει πέναλτι έδωσε κίτρινη στον Ισπανό για θέατρο.

Από τον Ιανουάριο του 2013 μπήκε στις λίστες τηςFIFAκαι τηςUEFAκαι την περσινή σεζόν σφύριξε για πρώτη φορά σε ομίλους του Europa League. Την περασμένη σεζόν, ο Άγγλος ρέφερι επισκέφθηκε και πάλι την Τούμπα, όντας ο άρχοντας της αναμέτρησης του Δικεφάλου κόντρα στην Ντόρτμουντ για τους ομίλους του Europa League, η οποία είχε λήξει 1-1.

Βοηθοί του στον επαναληπτικό κόντρα στον Άγιαξθα είναι οιΓκάρι ΜπέσγουικκαιΛι ΜπετςΛιΜέισον,ενώ τέταρτος ορίστηκε ο επίσης Άγγλος,Κρεγκ Πάουσον. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι οΙταλός,ΜατέοΣιμόνεΤρεφολόνι".

Γκουντέλι: "Είμαστε η καλύτερη ομάδα του ζευγαριού..."

Στο "Ajax TV" μίλησε ο Νεμάνια Γκουντέλι για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα ο 24χρονος μέσος του Αγιαξ είπε: " Είναι πάντα ωραίο να παίζεις σε μια δύσκολη έδρα και να βγαίνεις νικητής. Γιατί να μην γίνει αυτό; Την Τρίτη (σ.σ. στο ματς της Ολλανδίας) σε αρκετές στιγμές το παιχνίδι μας ήταν πολύ καλό. Είμαστε ακόμη το φαβορί και η καλύτερη ομάδα στο συγκεκριμένο ζευγάρι".

* Η φωτογραφία από το σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ