ΠΑΟΚ

Ντι Μάρτζο για Τιάμ: "Ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ"

Ντι Μάρτζο για Τιάμ: "Ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ"
Τιάμ

Τι αναφέρει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζο, για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον 23χρονο Σενεγαλέζο, Μαμέ Τιάμ. Παπουνασβίλι: "Μόνο ο ΠΑΟΚ στο μυαλό μας".

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μαμέ Τιάμ είναι δεδομένο και το Sport24 σας ενημέρωσε γι' αυτό. Στο θέμα αναφέρθηκε και ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζο, που έγραψε σε ανάρτηση του: «Δεν είναι μόνο τα μεταγραφικά χτυπήματα, ήρθε η ώρα για τη Γιουβέντους να σκεφτεί και τις αποχωρήσεις. Ένας από τους παίκτες που θα μπορούσε να αφήσει η Γιουβέντους είναι ο Μάμε Τιάμ, ο πρώην επιθετικός της Λαντσιάνο, για τον οποίο ενδιαφέρεται πολύ ζεστά ο ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιο του 23χρονου λήγει το 2018, ωστόσο δεν υπάρχει μόνο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά για τον παίκτη κίνηση αναμένεται να κάνει και η Σταντάρ Λιέγης που έδειξε ενδιαφέρον, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες, ακόμη και η Έμπολι είχε κάνει μια έρευνα. Τώρα ο Τιάμ θα μπορούσε να καταλήξει στην Ελλάδα, μετά την εμπειρία του στο Βέλγιο με την φανέλα της Ζούλτε Βάρεγκεμ».

Παπουνασβίλι: "Το μυαλό μας στον ΠΑΟΚ"

Για το παιχνίδι της Ντιναμό Τιφλίδας με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη μίλησε μετά το ματς της γεωργιανής ομάδας με τη Γκούρια, ο Γκεόργκι Παπουνασβίλι. Τόνισε συγκεκριμένα: «Νικήσαμε με καλό σκορ και πλέον το μόνο που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι ο ΠΑΟΚ. Όλα τα άλλα πρέπει να τα αφήσουμε έξω. Για τις πιθανότητες που έχουμε είναι δύσκολο να μιλήσουμε προς το παρόν…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τιάμ, Σόουζα και... τακτική Μίχελ

Ιταλικό σενάριο για τον Σενεγαλέζο Τιάμ στον ΠΑΟΚ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ