ΠΑΟΚ

"Ντένσβιλ για ΠΑΟΚ"

"Ντένσβιλ για ΠΑΟΚ"

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Βέλγιο, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 23χρονο στόπερ της Μπριζ, Στέφανο Ντένσβιλ και τον παρακολούθησε στο παιχνίδι με την Σαρλερουά. (VIDEOS)

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις για τον ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "La Dernière Heure" στο Βέλγιο το οποίο αναπαράγεται και από διάφορες ιστοσελίδες, μία από τις περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν είναι αυτή του Στέφανο Ντένσβιλ, του 23χρονου Ολλανδού στόπερ της Μπριζ.

Με βάση το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, άνθρωπος του ΠΑΟΚ, όπως και άλλων 11 (!) ομάδων (Ρεν, Μονακό, Αλαβές, Γρανάδα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Στουτγάρδη, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Γουέστ Χαμ, Νιουκάστλ, Αταλάντα και Ατλέτικο Μαδρίτης) παρακολούθησαν τον Ντένσβιλ αγωνιζόμενο στο χθεσινό παιχνίδι με τη Σαρλερουά (έπαιξε και στα 90 λεπτά).

Ο ύψους 1.88μ. αριστεροπόδαρος στόπερ άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Ελλάς Σπορ και στη συνέχεια του Άγιαξ στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι τον Ιανουάριο του 2015. Φέτος μετρά 13 συμμετοχές με την ομάδα της Μπριζ και το συμβόλαιό του έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ