ΠΑΟΚ

Νορβηγοί και Σινγκ επιβεβαιώνουν για ΠΑΟΚ!

Νορβηγοί και Σινγκ επιβεβαιώνουν για ΠΑΟΚ!

Ο 25χρονος Νορβηγός μέσος με ινδικές ρίζες, Χαρμίτ Σινγκ, καθώς και ο ατζέντης του τοποθετούνται για το φλερτ με τον ΠΑΟΚ που είχε αποκαλύψει το Sport24.gr. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει επιτελικό μέσο και ο Χαρμίτ Σινγκ είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει σοβαρά ο Φρανκ Άρνεσεν. Ο 25χρονος Νορβηγός με ινδικές ρίζες έχει συμβόλαιο με τη Μολντε το οποίο ολοκληρώνεται στα τέλη του έτους και ήδη το όνομά του συζητιέται σε διάφορους συλλόγους μεταξύ των οποίων και ο ΠΑΟΚ, όπως έχει αποκαλύψει τις τελευταίες μέρες το Sport24.gr. Χαρακτηριστικά, η σελίδα " itromso.no" αναφέρει ότι αν φύγει από τη Μόλντε, ο Σινγκ θα πάει στον ΠΑΟΚ.

Στο σχετικό δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Σινγκ, ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης από τη Μόλντε, ακόμη, όμως, δεν έχει ανταποκριθεί. "Μου αρέσουν και η πόλη και η ομάδα, έχω μιλήσει με τη διοίκηση της Μόλντε, αλλά δεν έχω εκφράσει τη δική μου θέση στην πρόταση για ανανέωση" τονίζει ο με δηλώσεις του ο Σινγκ και προσθέτει:

"Τώρα προτιμώ να είμαι αφοσιωμένος στα δύο επόμενα παιχνίδια, στο πλαίσιο του Europa League, με τη Φενέρμπαχτσε και τον Άγιαξ και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Είμαι παίκτης της Μόλντε και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο στα παιχνίδια αυτά. Στα μέσα Δεκέμβρη θα σκεφτώ για το μέλλον μου".

Διευκρινίζει, μάλιστα, ότι αν μείνει στη Νορβηγία, η Μόλντε είναι η μόνη ομάδα που τον ενδιαφέρει, καθώς είναι ένα ευρωπαϊκό κλάμπ που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει και σε διεθνείς διοργανώσεις.Ο Σινγκ αναφέρθηκε και στον ΌΛε Γκούναρ Σόλσκιερ, τον βετεράνο ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει αναλάβει χρέη προπονητή. Μίλησε με εγκωμιαστικό τρόπο για τη δουλειά του και αποκάλυψε ότι σε μία χαλαρή συζήτηση που είχαν, ο ίδιος θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα.

Έμμεση επιβεβαίωση για ΠΑΟΚ

Ο Χαρμίτ Σινγκ κλήθηκε να απαντήσει και στις πληροφορίες για κρούση από τον ΠΑΟΚ (σε ερώτηση για το ενδιαφέρον από ομάδες εκτός Νορβηγίας), τις οποίες έμμεσα επιβεβαίωσε: "Έχω πει και στον ατζέντη μου ότι δεν θέλω να πω τίποτα για τους συλλόγους από το εξωτερικό, ούτε θα μιλήσω για το ποιοι σύλλογοι θα ήταν οι κατάλληλοι για μένα. Θα εξετάσω μόνο πολύ συγκεκριμένες προσφορές στα μέσα Δεκέμβρη. Όταν ήμουν νεότερος, κατέστρεφα τη συγκέντρωσή μου, σκεπτόμενος λάθος πράγματα.Έμαθα από αυτό".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ατζέντης του, Τζιμ Σολμπακεν, όταν ρωτήθηκε περί ΠΑΟΚ, απάντησε: "Έχουμε πολλές προτάσεις στα χέρια μας, θα δούμε ποια θα επιλέξουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ