ΠΑΟΚ

Νομπόα: "Θέλω να βλέπω γεμάτη την Τούμπα"

Νομπόα: "Θέλω να βλέπω γεμάτη την Τούμπα"
INTIME SPORTS

Ο Κριστιάν Νομπόα αναφέρθηκε στο θέμα της στήριξης από τον κόσμο του ΠΑΟΚ ενώ με αφορμή τα όσα ακούστηκαν για το ενδεχόμενο αποχώρησής του, τόνισε πως είναι αφοσιωμένος στον "Δικέφαλο".

Ο Κριστιάν Νομπόα παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για το αν έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε στο γιατί την περασμένη σεζόν ήταν έξω από τα... νερά του αλλά και στο πώς θα γεμίσει ξανά η Τούμπα.

Συγκεκριμένα, είπε:

Για το αν ξεκουράστηκε μετά το Κόπα Αμέρικα: "Κανείς δεν μπορεί να πει ότι είναι αρκετές οι διακοπές. Είμαι χαρούμενος που άρχισα να τρέχω. Δεν μπορώ να πω πότε θα είμαι έτοιμος. Απλά περιμένω να αρχίσω και εγώ να παίζω ποδόσφαιρο γιατί αυτή είναι η ουσία. Προπονούμαι σκληρά, δουλεύω και θέλω όσο το δυνατόν πιο σύντομα να είμαι στην κατάσταση που πρέπει".

Για το αν θεωρεί πως φέτος στον ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος: "Το ελπίζω. Γιατί όταν έρχεσαι σε μια νέα ομάδα, χρειάζεται χρόνος να μάθεις την ομάδα και να σε μάθει. Τώρα πρέπει να μάθω τον νέο προπονητή, τον τρόπο που θέλει να αγωνίζομαι. Ελπίζω αυτό να γίνει σύντομα έτσι ώστε όταν αρχίσει η σεζόν να είμαι απόλυτα έτοιμος".

Για τις δηλώσεις του ατζέντη του στο εξωτερικό και αν ο ίδιος σκέφτεται το ενδεχόμενο της αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ: "Δεν ξέρω τι είπε ο ατζέντης μου. Εγώ είμαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ και είμαι προσηλωμένος στον ΠΑΟΚ. Θα παίξω το 100%. Αν μου είχε ζητηθεί να παίξω την Πέμπτη, θα το έκανα".

Για το ότι θα δουλέψει με τρίτο προπονητή στον ΠΑΟΚ μέσα σε έξι μήνες: "Δεν το έχω ξαναζήσει και ήταν δύσκολη κατάσταση. Η καλύτερη επιλογή είναι να τα ξεχάσεις, να μηδενίσεις το παρελθόν και να προσπαθήσεις στη νέα σεζόν να φέρεις νίκες και επιτυχίες".

Για το πώς ανταποκρίνεται τόσο καλά, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ:" Δεν έγινε κάτι διαφορετικό. Ο προπονητής μας βλέπει όλους το ίδιο. Δεν είμαι παραπάνω από κάποιον άλλο. Ο προπονητής δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο για μένα".

Για το γιατί την περασμένη σεζόν δεν κατάφερε να βγάλει στο γήπεδο αυτά που ήθελε : "Όταν ήρθα έπαιξα στη θέση που ήθελα να αγωνίζομαι. Όταν άλλαξε ο προπονητής, μου άλλαξε θέση, μου ζητούσε να παίξω στη θέση που ποτέ δεν έπαιξα. Ακόμη και όταν προσπαθείς να το κάνεις, δεν μπορείς να το πετύχεις αφού πρέπει να αγωνιστείς σε άλλη θέση. Δεν μπορείς να κάνεις άμεσα πράγματα που δεν έχεις ξανακάνει στην καριέρα σου και αυτό επηρεάζει και την ψυχολογία. Εγώ πλέον θέλω να είμαι ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ. Γι' αυτό δουλεύω, για να βελτιώνομαι. Για μένα πάνω απ' όλα είναι η ομάδα".

Για την νέα σεζόν:" Στην αρχή της χρονιάς όλοι θέλουν τίτλους. Το να υπόσχεσαι τίτλους και να μην τους πετυχαίνεις είναι κακό. Αλλά προσωπικά έχω μάθει στην καριέρα μου, στην αρχή της σεζόν να θέλω να κατακτήσω τίτλο, αυτή είναι η φιλοδοξία μου".

Για το τι πιστεύει ότι έχει αλλάξει στην ομάδα σε σχέση με πέρυσι:ίμαι λίγες μέρες εδώ για να απαντήσω. Η τακτική είναι διαφορετική, σε αυτό βλέπω ότι η ομάδα προπονείται καλύτερα, ο προπονητής θέλει να βοηθήσει και αυτό βλέπω τώρα. Αλλά είναι νωρίς για να κάνω ασφαλείς κρίσεις σε ότι αφορά τις διαφορές σε σχέση με πέρυσι".

Για το αν συνήθισε την ζωή στην Ελλάδα μετά την παρουσία του στη Ρωσία:" Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Ελλάδα την ξέχασα. Για μένα το ποδόσφαιρο είναι στο μυαλό μου και δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο, ούτε τη Ρωσία ούτε άλλη χώρα".

Για τι ποιες είναι οι διαφορές που έχει εντοπίσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε σχέση με άλλα πρωταθλήματα: "Δεν με ενδιαφέρει που παίζω. Εγώ θέλω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και παντού αυτό κάνω".

Για το τι θεωρεί πως χρειάζεται ώστε η Τούμπα για να γεμίσει και πάλι:" Είμαι και εγώ οπαδός της ομάδας μου στο Εκουαδόρ. Έχω την άποψη ότι όταν χάνεις, πρέπει να ενισχύεις την ομάδα σου έτσι ώστε να γίνεται καλύτερη. Όταν είναι γεμάτο το γήπεδο είναι σαν να παίζεις με 14 παίκτες. Αναγνωρίζω ότι ο κόσμος έχει απογοητευτεί, αλλά πρέπει να μας ενισχύσει είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε με τον ίδιο τρόπο. Αυτό θέλω να βλέπω: Γεμάτη Τούμπα και στα δύσκολα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ