ΠΑΟΚ

Νομπόα: "Ελπίζουμε σε καλή πρόταση από το Μεξικό"

Νομπόα: "Ελπίζουμε σε καλή πρόταση από το Μεξικό"
Νομπόα INTIME SPORTS

Ο Κριστιάν Νομπόα δείχνει τάσεις φυγής από τον ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στο Εκουαδόρ. Ενδιαφέρον από Κλουμπ Αμέρικα και ρωσική ομάδα.

Μιλώντας στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στο "Radio Diblu" ο Κριστιάν Νομπόα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι, από την Τούμπα.

Στο Εκουαδόρ, άλλωστε, κυκλοφόρησαν φήμες ότι ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του η μεξικάνικη Κλουμπ Αμέρικα, στην οποία παίζει ο συμπατριώτης του, ο Αρόγιο, ενώ στο εξωτερικό γράφεται, ακόμη, ότι τον θέλει και ρώσικη ομάδα.

"Δεν έχω ακούσει κάτι, ξέρω ότι υπάρχουν φήμες, αλλά δεν έχω τίποτα αυτή τη στιγμή. Όπως έχω πει με τον ατζέντη μου, θα καθίσουμε και θα μιλήσουμε μετά τα πλέι οφ, αλλά αυτή τη στιγμή, είναι συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο. Μετά θα μιλήσουμε και θα δούμε την κατάσταση.

Το Μεξικό έχει πολύ καλό πρωτάθλημα και θα μου άρεσε μια τέτοια επιλογή, ελπίζουμε να έρθει μια καλή πρόταση και τότε δε θα υπάρχει πρόβλημα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Στον ΠΑΟΚ ήρθα ως ελεύθερος, διαπραγματεύθηκαν απευθείας μαζί μου και μπήκε μια ρήτρα 1.500.000 ευρώ, που αν την πληρώσει κάποια ομάδα, τότε θα υπάρχει πρόβλημα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ