ΠΑΟΚ

Νομπόα: "Έφυγα από τον ΠΑΟΚ γιατί με έπεισε ο Μπερντίγιεφ"

Νομπόα: "Έφυγα από τον ΠΑΟΚ γιατί με έπεισε ο Μπερντίγιεφ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κριστιάν Νομπόα δύο μήνες μετά τη συνέντευξή του στο Sport24.gr μίλησε και στην πατρίδα του για τους λόγους που τον οδήγησαν να φύγει από τον ΠΑΟΚ.

Ο Κριστιάν Νομπόα είχε πει πολλά και ενδιαφέροντα στη συνέντευξή του στο Sport24.gr τον περασμένο Σεπτέμβριο. Επανήλθε σήμερα στην ιστοσελίδα " capitaldeporte.com", εξηγώντας τι ήταν αυτό που τον οδήγησε να αφήσει τον ΠΑΟΚ και να πάει πίσω στη Ρωσία.

Όταν ρωτήθηκε αν οι συνθήκες στην Ελλάδα κι η διακοπή του πρωταθλήματος που είχε γίνει τότε ήταν οι λόγοι της αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ, απάντησε: "Όχι, δεν είχε να κάνει με αυτό. Εγώ δεν είχα θέμα, ήταν ένα πρόβλημα σε αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και το πρωτάθλημα σταμάτησε. Εκείνο που με οδήγησε στην απόφαση να φύγω ήταν ο πρώην προπονητής μου στην Ρούμπιν (σ.σ ο Κουρμπάν Μπερντίεφ), ο οποίος με πήρε τηλέφωνο και μου μίλησε για το νέο πρότζεκτ της Ροστόφ. Μου είπε ότι ετοιμάζει μια ανταγωνιστική ομάδα και η ιδέα είναι τον πρώτο χρόνο να προσπαθήσει να μείνει στην κατηγορία και την επόμενη σεζόν να παλέψει για υψηλότερους στόχους.

Για μένα ήταν δύσκολο γιατί ήμουν σε καλό επίπεδο και ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, ενώ η Ροστόφ πάντα πάλευε για την παραμονή της και μάλιστα σώθηκε στο τελευταίο παιχνίδι. Αλλά είχα μεγάλη εμπιστοσύνη στον προπονήτη και ήθελα να παλέψω για κάτι διαφορετικό.

Η αλλαγή δεν ήταν κακή, πήγα πίσω στη Ρωσία και είχα συμπαίκτες κι ένα προπονητικό τιμ που τους γνώριζα πολύ καλά. Και τελικά ο στόχος που θέσαμε για να πετύχουμε σε τρία χρόνια ήρθε μόλις την ίδια σεζόν, καθώς τερματίσαμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα και παίξαμε στο Champions League".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με Κουλούρη βασικό κόντρα στη Φιορεντίνα
Εκτός ο Περέιρα για Φιορεντίνα
Ο Γλύκος αλλάζει τα δεδομένα στη θέση "1"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ