ΠΑΟΚ

Νοκ άουτ και ο Κάμπος

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Τζάλμα Κάμπος υπέστη τελικά θλάση δευτέρου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους και δεν θα είναι στη διάθεση του Ίβιτς στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Στους επτά ανεβαίνει ο αριθμός των σίγουρων απόντων του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Τζάλμα Κάμπος έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους και ο χρόνος αποθεραπείας είναι 3-4 εβδομάδες.

Είναι στο ίδιο πόδι αλλά σε άλλο σημείο από τον προηγούμενο τραυματισμό του. Έτσι προστίθεται στα ονόματα των Μαλεζά, Μάτος, Πέλκα, Βαρέλα, Γλύκου και Μυστακίδη που χάνουν σίγουρα το τελευταίο ματς της σεζόν και μένει να φανεί τι θα γίνει με Αθανασιάδη, Κάτσε.

Ο Αγκολέζος έχει ήδη κανονίσει με το ιατρικό τιμ το πρόγραμμα αποθεραπείας που θα ακολουθήσει κατά τη διάρκεια της άδειας.

Θα πάει σε κέντρο αποκατάστασης στην Πορτογαλία στη διάρκεια των διακοπών του και θα ακολουθήσει πρόγραμμα υπό την εποπτεία του ιστορικού τιμ του ΠΑΟΚ. Αυτό που μεγαλώνει την πίκρα του Κάμπος ήταν ότι είχε κληθεί στη εθνική Αγκόλας μετά από πολύμηνη απουσία.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα τρία ερωτηματικά του Ίβιτς ενόψει Παναθηναϊκού
Καλογερόπουλος στην Τούμπα, Μάνταλος στη Νέα Σμύρνη
Απαλλάχθηκε ο Μάτος
Η βαθμολογία των play offs μετά την τιμωρία του Παναθηναϊκού
Φλερτ ΠΑΟΚ με Μαρβό
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ