ΠΑΟΚ

Νίκη στους ομίλους μετά από έναν χρόνο

Νίκη στους ομίλους μετά από έναν χρόνο
Κάτσε Μαλεζάς Μακ INTIME SPORTS

Λίγο περισσότερο από ένα έτος πέρασε για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Europa League. Το τελευταίο "θύμα" του "Δικεφάλου" πριν από την Ντόρτμουντ ήταν η Ντιναμό Μινσκ στα τέλη του Νοέμβρη του 2014

Ο ΠΑΟΚ αναμφίβολα πήρε τεράστια νίκη (0-1) απέναντι στην Ντόρτμουντ, έστω κι αν αυτό το αποτέλεσμα δεν είχε βαθμολογική αξία αφού ο "Δικέφαλος" είχε αποκλειστεί (από την συνέχεια των ευρωπαικών υποχρεώσεών του) πριν τον αγώνα με τους Γερμανούς. Οπως και να έχει, όμως, μόνο στα... ψιλά δεν μπορεί να περάσει το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ "γονάτισε" μια ιστορική γερμανική ομάδα, όπως είναι η Ντόρτμουντ.

Οι "ασπρόμαυροι" με αυτό το "διπλό" πήραν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο που συμμετείχαν και κατάφεραν να "αρπάξουν" τρίποντο στη φάση των ομίλων του Europa League μετά από έναν χρόνο (και λίγο περισσότερο). Συγκεκριμένα ήταν 27/11/14 όταν ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει την Ντιναμό Μινσκ με 0-2 με τέρματα του Αθανασιάδη.

Στην συνέχεια για την φάση των ομίλων ο "Δικέφαλος" έχασε (1-2) εντός έδρας από την Γκινγκάμπ (αυτό έγινε την περασμένη σεζόν) ενώ φέτος (2015-16) οι "ασπρόμαυροι" ήρθαν ισόπαλοι με την Γκαμπάλα (0-0), την Ντόρτμουντ (1-1) και την Κρασνοντάρ (0-0) στα πρώτα τρία ματς.

Μετά ο ΠΑΟΚ έχασε από τους Ρώσους εκτός έδρας με 2-1, ακολούθησε το εντός έδρας ισόπαλο αποτέλεσμα (0-0) με την Γκαμπάλα και ο Μακ την Πέμπτη (10/12) με το γκολ που πέτυχε, έδωσε το "διπλό" στον "Δικέφαλο" στο ματς κόντρα στην Ντόρτμουντ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ