ΠΑΟΚ

Νίκη στην Κέρκυρα για την Κ20 του ΠΑΟΚ

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ Ê-20 / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ Ê-20 / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Νικηφόρα μπήκε στο 2018 η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ, επικρατώντας άνετα με 3-0 της Κέρκυρας εκτός έδρας.

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση, η Κ20 του Δικεφάλου πέρασε με 0-3 από την έδρας της ΑΟΚ Κέρκυρας και μπήκε νικηφόρα στο 2018. Με άνεση πέρασε από την έδρα της Κέρκυρας η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις τις στο 2018, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος τηςSuper League.

Παρά τις απουσίες, η ομάδων των Γκαρσία και Σνάουτσνερ πήραν χωρίς δυσκολίες το διπλό και τους τρεις βαθμούς που την διατηρούν ψηλά στη βαθμολογία, με 36 βαθμούς σε 16 παιχνίδια. Έπειτα από κάποιες καλές ευκαιρίες και δύο λάθη στην άμυνα που λίγο έλειψε να τον βάλουν σε περιπέτειες, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Ο Μπαλογιάννης έκανε ωραία κίνηση, γύρισε στην περιοχή και ο επερχόμενος Χατζηστραβός άνοιξε το σκορ με ωραίο τελείωμα. Το 0-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Δικεφάλου μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη και το κατάφεραν, αφού δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να κάνουν ευκαιρίες, αλλά βρήκαν και δύο γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό 0-3. Αρχικά στο 72' ο Παπαδόπουλος με όμορφη ενέργεια απέφυγε τον αντίπαλο μπακ, μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα και οι παίκτες του ΑΟΚ πέτυχαν αυτογκόλ για να έρθει ο Μπαλογιάννης στο 82′ και να βάλει το κερασάκι στην τούρτα με ατομική προσπάθεια και σουτ στην κλειστή γωνία.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης , Παπαθανασίου, Λύρατζης, Μίσκοβιτς (80′ Δημητρίου ), Διαμαντής, Τσιγγάρας (80′ Μανιώτης), Μπαλογιάννης, Χατζηστραβός, Κόζακ (68′ Τζοβάρας), Παπαδόπουλος, Σταθόπουλος

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ