ΠΑΟΚ

"Νίκη με Ατρόμητο και Ολυμπιακό και ας φάμε πέντε από την Ντόρτμουντ"

"Νίκη με Ατρόμητο και Ολυμπιακό και ας φάμε πέντε από την Ντόρτμουντ"

Για το χθεσινό (23/9) μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ μίλησε ο Στέφανος Μπορμπόκης. Τι είπε επίσης για Ατρόμητο, Ολυμπιακό και Ντόρτμουντ, για τους Κλάους και Μπερμπάτοφ, αλλά και το σχόλιο για Μπουονανότε.

Για το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ μίλησε στον ArenaFM 89.4 ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Στέφανος Μπορμπόκης, οποίος αγωνίστηκε και στις δυο ομάδες. Αναφέρθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ, στον Μακ, στον Πέλκα, αλλά και αναφορικά με το αν χωράνε στην ίδια ενδεκάδα οι Κλάους και Μπερμπάτοφ. Τέλος, τόνισε ότι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και αυτό με τον Ολυμπιακό είναι πολύ πιο σημαντικά από την Ντόρτμουντ.

Διαβάστε όσα είπε:

"Ήταν πολύ καλό παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλός αλλά δεν είναι αποτελεσματικός, αυτό είναι και το μεγαλύτερο προβλήματα του. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο είδαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, μ' άρεσε η αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά το 0-1. Δεν τα παράτησε και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Η ΑΕΚ ήταν πολύ κακή, δεν την περίμενα έτσι".

Για τον Μακ και τα γκολ που χάνει: «Η το χεις ή δεν το χεις, από εκεί και πέρα είναι να βρεθεί και στην μέρα του ο ποδοσφαιριστής. Ο Μακ μου φαίνεται παίκτης ψυχολογίας. Άμα χάσει ένα γκολ μετά ζορίσουν πολύ τα πράγματα. Για παράδειγμα ο Αθανασιάδης δεν είναι έτσι. Είναι γρήγορος και καλός ποδοσφαιριστής αλλά το γκολ ή το χεις ή δεν το χεις.».

Για το αν χωράνε στην ομάδα Κλάους και Μπερμπάτοφ μαζί: «Γιατί να μην χωράνε, άμα δεν χωράνε αυτοί οι δυο που έχουν τα γκολ για πλάκα ποιος χωράει. Είναι και οι δυο παιχταράδες και θεωρώ ότι πρέπει να παίζουν μαζί».

Για τον Μπουονανότε και την χθεσινή του εμφάνιση: «Έπαιζε χθες αυτός; Εντάξει πλάκα κάνουμε , είναι καλός ποδοσφαιριστής αλλά χθες δεν υπήρχε πουθενά».

Για τον Πέλκα: «Είναι πολύ καλός παίκτης και χρησιμοποιεί πολύ καλά το μυαλό του. Άμα του βγούνε οι 2-3 φάσεις, ανεβαίνει το επίπεδο του ΠΑΟΚ. Μπορεί χθες να μην ήταν πολύ καλός αλλά γενικά βοηθάει πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ. Το έχει, μπορεί να σου βγάλει φάση από εκεί που δεν το περιμένεις».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Ατρόμητο και Ντόρτμουντ: «Καλά, την Ντόρτμουντ θα την κερδίσουμε σίγουρα. ο Ατρόμητος μας ενδιαφέρει. Αυτό είναι το σημαντικό παιχνίδι και να χάσεις από την Ντόρτμουντ, δεν θα γίνει τίποτα. Μακάρι να κερδίσουμε Ατρόμητο και Ολυμπιακό και ας φάμε και πέντε γκολ από την Ντόρτμουντ».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ