ΠΑΟΚ

Νιάνγκ με ρήτρα αγοράς 8 εκατ. ευρώ!

Νιάνγκ με ρήτρα αγοράς 8 εκατ. ευρώ!

Πως ο ΠΑΟΚ επιχείρησε να πάρει τον Μ’Μπάιγ Νιάνγκ της Μίλαν και γιατί οι «ροσονέρι» έβαλαν ξαφνικά φρένο.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ έκανε διάφορες απόπειρες να προσεγγίσει παίκτες πρώτης γραμμής στην Τούμπα, στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Μία από αυτές ήταν και ο δανεισμός του Μ’ Μπάιγ Νιάνγκ από τη Μίλαν (όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Ώρα για Σπορ»).

Οι πληροφορίες που συνέλεξε τοSport24.gr, παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, κυρίως, γιατί δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ ήταν αποφασισμένος να προχωρήσει και σε αγορά του παίκτη με ένα υψηλότατο ποσό αν κατάφερνε να πάρει το Πρωτάθλημα, κάτι που θα άνοιγε τον δρόμο να διεκδικήσει με πολύ καλές προϋποθέσεις είσοδο στους ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου.

Τι ακριβώς συνέβη; Στα γραφεία της Τούμπας είχαν φθάσει πληροφορίες ότι η Μίλαν σκεφτόταν να στείλει δανεικό τον 22χρονο Γάλλο φορ, λόγω της συμπεριφοράς του εκτός γηπέδων. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κινήθηκαν γρήγορα και προσπάθησαν να φέρουν τον Νιάνγκ στην Τούμπα με συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα: Δανεισμός με 1 εκατ. ευρώ, κάλυψη των ετήσιων απολαβών του παίκτη που φθάνουν το 1,6 εκατ. ευρώ και οψιόν αγοράς 8 εκατ. ευρώ, την οποία ήταν αποφασισμένοι να ενεργοποιήσουν αν ο ΠΑΟΚ έπαιρνε τον τίτλο.

Τελικά, ο Νιάνγκ άρχισε τη σεζόν βασικός στη Μίλαν, οι εμφανίσεις του στις δύο πρώτες αγωνιστικές (με Νάπολι και Τορίνο) ήταν κάτι παραπάνω από καλές έχοντας μια ασίστ στο ματς με το Τορίνο ενώ πέτυχε και ένα από τα δυο γκολ της Μίλαν στο ματς με τη Νάπολι και ο προπονητής του ο Βιτσέντζο Μοντέλα δεν ήθελε να ακούσει για δανεισμό του παίκτη. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής μάλιστα σκόραρε και στο φιλικό παιχνίδι της Μίλαν με την Μπόρνμουθ το Σάββατο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ