ΠΑΟΚ

Νέο "στραβοπάτημα" για την Κ20 του ΠΑΟΚ

Νέο "στραβοπάτημα" για την Κ20 του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 κόντρα στην Ξάνθη για το πρωτάθλημα Κ20 της Super League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε την Ξάνθη στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν δυο φορές το προβάδισμα, αλλά να φεύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) καθώς ο ΠΑΟΚ απάντησε δις απ' την "άσπρη βούλα".

Ο Μελισσόπουλος έκανε το 0-1 στο 13', με την ισοφάριση να έρχεται στο 62' όταν ο Δημητριάδης ευστόχησε σε πέναλτι που υποδείχθηκε για χέρι μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει για το δεύτερο γκολ, όμως η Ξάνθη πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Βαφειάδη στο 73ο λεπτό.

Στο 88' ο Δημητριάδης ανετράπη μέσα στη περιοχή, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να διαμορφώνει το τελικό 2-2. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις ο νεαρός άσος είδε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 77' ο Τζοβάρας έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού στον ώμο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κάταγμα στη κλείδα.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης , Παπαθανασίου, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Γιαλαμούδης, Κυριλλίδης (46′ Αηδονίδης), Μελετίδης, Δημητριάδης , Ματθαίου, Τζοβάρας (77′ Κραγιόπουλος), Κωνσταντίνου (70′ Σταθόπουλος).

ΞΑΝΘΗ: Σταθάκης, Βαφειάδης, Πεταλωτής, Παπάζογλου, Χασάνογλου, Κώστας, Παπαδόπουλος Λ., Μελισσόπουλος (88' Σπυριντόνοφ), Καπτέλι (65' Τσάπαρης), Ιωσηφίδης (60' Χατζηχασάνογλου), Σαμπανίδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ