ΠΑΟΚ

Νέες εξετάσεις για Τζάλμα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ακραίος του «Δικεφάλου του Βορρά» ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα κρίνουν την συμμετοχή του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με μια προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συνέχισαν την προετοιμασία τους με φόντο την αναμέτρηση στο γήπεδο της Λεωφόρου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, για την 29η αγωνιστική.

Οι Στέλιος Μαλεζάς και Τιμπό Μουλέν έμειναν στο γυμναστήριο για αποθεραπεία την ώρα που οι υπόλοιποι συμπαίκτες του βγήκαν στο γήπεδο με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αντοχής μέσα από παιχνίδια με μπάλα πέντε εναντίον πέντε, αλλά και οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς ακολούθησε μέρος της προπόνηση και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και το βράδυ θα υποβληθεί με μαγνητική τομογραφία μέσω της οποίας θα διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς. Το αποτέλεσμα των εξετάσεων θα καθορίσει και την συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Η επόμενη προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχει οριστεί για το πρωί της Πέμπτης, στις 10:30, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ