ΠΑΟΚ

Νέες αλλαγές στην ενδεκάδα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γλύκος που επανέρχεται, οι παίκτες που πήραν ανάσες και το ερωτηματικό στη μεσαία γραμμή. Τα πλάνα του Ίβιτς για ενδεκάδα και σύστημα ενόψει Πανιωνίου (21/5).

Ο Βλάνταν Ίβιτς γνώριζε εξ' αρχής ότι θα πρέπει να προσαρμοστεί στα δεδομένα των πλέι οφ, καθώς αυτή είναι η δεύτερη φορά που παίρνει, ως προπονητής, μέρος σε αυτή την διαδικασία.

Με δεδομένες τις απουσίες των τιμωρημένων Σάχοβ, Πέντρο Ενρίκε, Ουάρντα, Κρέσπο και των τραυματιών Βαρέλα, Μυστακίδη, ο προπονητής του Δικεφάλου του βορρά έχει καταλήξει στους παίκτες με τους οποίους θα ξεκινήσει την αναμέτρηση, χωρίς να έχει “φανερώσει” ξεκάθαρα τις προθέσεις του.

Ο Γλύκος, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε, αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μάτος, Μαλεζά, Πούγγουρα και Λέοβατς να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή ο Κάνιας πήρε ανάσες καθώς δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό, και αναμένεται να έχει θέση δίπλα στον Τσίμιροτ.

Όσον αφορά τον τρίτο της μεσαίας γραμμής, αυτός θα είναι είτε ένας ακόμα εσωτερικός μέσος (Κάτσε ή Χαρίσης) είτε ένα επιτελικός μέσος (Μπίσεσβαρ ή Πέλκας). Στο δεξί άκρο παραμένει ο Τζάλμα, στο αριστερό ένας εκ των Μπίσεσβαρ, Πέλκα, και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

Τα πλάνα από την τελευταία προπόνηση των ασπρόμαυρων:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ