ΠΑΟΚ

Δίχτυ στη θύρα-4, συμφωνία με UMBRO, επιτροπή αξιολόγησης

Δίχτυ στη θύρα-4, συμφωνία με UMBRO, επιτροπή αξιολόγησης

Διαβάστε λεπτομέρειες για την συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Τετάρτης (19/9).

Μεγάλη σε διάρκεια και με αρκετά θέματα ήταν η συνεδρίαση του δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μέσα από την ενημέρωση που έγινε προέκυψαν και ειδήσεις που αφορούν σε έργα που θα γίνουν πάνω σε θέματα ασφάλειας στην Τούμπα, σε συμφωνία με την UMBRO για την ένδυση της ομάδας και την αναδιοργάνωση των γραφείων της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι μπροστά από τη θύρα-4 θα τοποθετηθεί προστατευτικό δίχτυ ύψους 12 μέτρων, σε μικρή απόσταση από την κερκίδα, προκειμένου να μην πέφτουν εντός γηπέδου πυρσοί και διάφορα αντικείμενα. Ήδη έχει βρεθεί εταιρία που θα κάνει τις εργασίες, οι οποίες πρόκειται να ολοκληρωθούν πριν το ντέρμπι με τον Άρη. Παράλληλα, έγινε ενημέρωση των μελών για την ισχύουσα νομοθεσία στις μετακινήσεις οπαδών.

Πριν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ανοίξει και η μπουτίκ της Τούμπας, καθώς όλα είναι έτοιμα πλέον και έχουν ολοκληρωθεί και τα διαδικαστικά. Στο μεταξύ, επήλθε και συμφωνία με την UMBRO (προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της η Μαρία Γκοντσάρεβα δεν έδωσε το παρών στο δ.σ.) διάρκειας ενός χρόνου με αλλαγή των όρων της αρχικής σύμβασης.

Ένα θέμα το οποίο συζητήθηκε και δόθηκε έγκριση από το δ.σ. ήταν η δημιουργία επιτροπής αξιολόγησης προσωπικού προκειμένου να ξεκαθαρίσει ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από τα γραφεία της ΠΑΕ. Τέλος, έργα ενδεχομένως θα γίνουν και στη Μεσήμβρια, με αλλαγή του χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου, κατόπιν υπόδειξης του τεχνικού τιμ. Θα γίνει έρευνα αγοράς προκειμένου να βρεθει η συμφερότερη λύση.

Νέα αύξηση, εργασίες στην Τούμπα και UEFΑ

Ενημερωτικού χαρακτήρα, σύμφωνα με όσα τονίζει στην επίσημη ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ήταν το συμβούλιο που έγινε στην Τούμπα το μεσημέρι της Τετάρτης (19/9). Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

" Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τούμπας.

Πέρα από τη συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα επικαιρότητας, αποφασίστηκε να προκηρυχθεί Γενική Συνέλευση των Μετόχων στις 15 Οκτωβρίου, με θέμα την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Επιπλέον, τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν για τις βελτιωτικές εργασίες στην Τούμπα (θέματα ασφαλείας) και Ν. Μεσήμβρια, ενώ ενημερώθηκαν επίσης για την διαδικασία που ακολουθήθηκε στο θέμα των επεισοδίων του αγώνα εναντίον της Ραπίντ και για την έφεση που κατατέθηκε, όπως και για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί στις 30/9 στο Control Panel της UEFA".

Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Αρης

Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το κόστος των καρτών εισόδου για τον αγώνα που θα διεηαχθεί στις 30/9.

Στο σχετικό κείμενο αναφέρεται: "Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Άρης, που θα διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 20:30, μέσω ίντερνετ από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1: 40 €
Θύρες 2, 3: 30 €
Θύρες 5, 6: 20 €
Θύρες 4, 4α: 15 €
Θύρες 7, 7α: 15 €
VIP 3ου: 120 €
VIP 4ου: 80 €

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ